Flere skumsvampe med chokolade, tak.

Jeg løb tør for pædagogiske kompetencer i dag. Intet mindre. Arthur nægtede at gå med klassen og jeg endte udenfor med en skrigende og dybt hysterisk 7 årig, der ikke ville lade vær med at følge efter, og en grædende 4 årig på armen, der var bange for den 'fremmede' storebror der på trods af gentagende formaninger ikke nærmede sig klassen.

Alletiders.

Måtte smække lågen mellem børnehave og skole, og forsøge at trøste tapper lille krøllede Asger, der hiskede sig igennem sætningerne. Gik overraksende godt. Kæmpemange highfives til ham for at liste ind i børnehaven og vinke. Uden antræk til hyl. Store dygtigt lille ham.

Udenfor stod den mindre dygtige 7 årige, som jeg måtte slæbe (virkelig, jeg slæbte) ind til fællessang og skubbe ham i hænderne på læren. Vinder årets forældre-pris, jeg ved det bare...

Klip til mig der spurter ned ad trapperne til bilen for at nå hjem i tide. Havde faktisk ikke rigtig taget ordentlig tøj på. Endnu. Manglede f.eks strømper og BH.

Startede således dagen fuldstændig tappet for energi og ingen tid til at bunde koffein inden salonen åbnede.

Da jeg hentede afkommet igen kl 15, brugte vi lige 30 minutter på at tale om hvor frygtelig en morgen, det havde været. Og at det aldrig skal ske igen. Og købte blandselv og puttede i sofaen i en bunke og så Grusomme Mig.

Jeg vil være en minion i mit næste liv.


Synes godt om

Kommentarer

Amalie
,
❤️❤️❤️ kæmpe kram til jer alle! Man kan simpelthen føle sig så magtesløs ❤️