Weekend hjemme hjemme

Har brugt weekenden på at høre EM for Brass Band. Ikke i Skotland, hvilket ellers var planen, men hjemme i Hørning. Med Pc-opkobling. Og kold asti. Ok stand-in løsning, når det nu skulle være. Mine mænd flygtede op til Farmor Kirsten og Farfar Erik.
Det er første gang Arthur ikke har været med mig, når vi har haft forskellige planer i en weekend. Føles både virkelig fantastisk og virkelig skræmmende. Men udsigt til at score 2 hele nætter med uforstyrret søvn og chance for at drikke varm kaffe, der ikke behøver genopvarmning undervejs, fristede. Og mulighed for uforstyrret at høre musik 8 timer i streg. 2 dage i træk. Ikke at forglemme.

Her er min weekend instagram-style

Min Lillesøs og jeg prøvede nye ting på Baresso. Uden koffein. Virkede forkert.
Min Papa har bestemt kopper til forskellige slags kaffe. Jeg erklærede sent lørdag aften vinglas for egnet til espresso. Sent teenageoprør. Sorry.
Og så har vi lavet 'her bor Arthurs jakker' plads til Prinsens overtøj. Som det ordensmenneske han er, satte han selv sko på række under. Mit rod stresser ham. Og hans orden stresser mig. På den måde går det vel lige op.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer