Weeee are baaaaaack

Så er vi hjemme igen. Og dem der har fulgt med på instagram ved også at det faktisk er lidt af en bedrift, da vi næsten slet ikke kom af sted.

Faktisk kunne vi alledere inden Morten satte drengene og mig af, fornemme at der var noget galt. f.eks manglede der fly i luften. Det skal der altså være tæt på en lufthavn. Og det relativt store opbud af politi var også svært at overse....ahem.

Og da Morten kom tilbage efter parkering af bilen, kun han fortælle at vores fly var aflyst. Rimelig svær kamel lige at overkomme. Lige dén dag, hvor VI skulle på ferie, havde luftehavnen valgt (muligvis meget ufrivilligt) at have strømnedbrud (tænk lige på hvad det har kosten dem?!).

Min hjerne stod meget belejligt af, og kunne kun finde ud af at købe is til drengene, imens andre mere rationelle (mænd) handlekraftige straks surfede henover alle billetsider på www. Og til alt held, fandt han faktisk billetter til os. To dage senere. Men vi kom af sted, med en lille storbyferie i Hamborg, med kanalrundfart og U-bådsmusserum, og hotelmorgenmad, som vi ikke havde indregnet i planeren, dog.

Men Italien var god ved os. Jeg kan kun anbefale Union Lido til alle der trænger til ferie. Jeg har været der før, både som barn og nu MED børn, og det er en plads, der kan rumme det hele. (Og nej, jeg er ikke inviteret af et aller andet obskurt rejseselskab.). Og jeg kan ikke huske hvornår jeg har ligget så meget i blød i klorvand, som den sidste uge. Helt ren!

Jeg er stadig i tvivl om, hvordan jeg har det med forældre, der som zombier trækker rundt med deres afkom i trækvogne, og som laver stranden om til noget der matcher SmukFests teltlejr (hvad er der egentligt glat med små parasoller? Skygger de ikke?), men jeg véd med sikkerhed at mine unger uden at blinke travede små 10 km hver dag, op i badeland, af sted efter is, på toilettet, ned til baren, ud til vandet osv. For helt ærligt, jeg gider da ikke bruge min ferie som trækæsel. Ej, jeg ved faktisk godt hvad jeg syntes om de der vogne - det er simpelthen for curlig til at jeg gør det. Punktum.

Og selvfølgelig har jeg lavet en liste over alt muligt. Den kommer senere. Jeg har lige 3 tons vasketøj, der skal have tæsk, inden jeg skal knalde så mange brikker, at de ikke kommer til sig selv før engang i næste uge. Det er nemlig også ret hårdt at være på ferie, og være nogens forældre på samme tid.

Synes godt om

Kommentarer

jmi@teknologisk.dk
,
den plads passer til alle aldre - jeg ved det - jeg har været der med og uden børn / med og uden teenagere - og gentager det gerne igen