Vintertid din kælling

Ja! Jeg er faktisk helt sikker på at vinter/sommertid er opfundet af gamle mænd, der ikke selv havde børn, eller som insisterede på at gøre livet så irriterende for deres au pairs som muligt. Det er jo simpelthen ikke en ok ide.

Vores søndag startede alt for tidligt og vores mandag startede før søndag egentlig stoppede. Og Morten har cirkuleret i pendulfart imellem varme dyner og skrigende unger hele natten. Og Arthur startede med at spørge efter morgen kl 5. Og kl 5 er det fandenedme ikke morgen. Selv ikke for mig (det er først 5:25. Det er forskel!).

Nå, men jeg har kedet mig lidt på snapchat i dag, og hvis I også keder jer, så hedder jeg 'solespoint'.

Og ingen skal holde sig tilbage med gode ideer til hvor man finder den bedste sofa. Alt undtagen IdeMøbler, da de aldrig har leveret service på bare nogenlunde acceptabelt niveau, når vi har forsøgt os med den butik. Og nu gider jeg simpelthen ikke prøve længere. Bare smid et link i kommentarfeltet. Vi er ude i noget a la en ordentlig hjørnehørmer til mindst 3 personer. Gider I høre meget om byggeri?
Og fordi min Lillesøs snart sætter sin fine str 38 på dansk jord igen, for en kort bemærkning, så har jeg fundet os i arkiverne. Gæt selv hvem der er hvem.
 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Jenny
,
https://dk.sofacompany.com/moebler/sofaer/chaiselong-sofa/eddie-3-seater-w-chaiselong-left-andie-antracit

Den her fra Sofakompaniet er spot on, hvis du spørger mig!
Stine
,
Vi elsker byggeri.. Den hotte tøs med brun hår er dig..
Lone Sole
,
du har ret 😊