Vind et gavekort til miinto.dk

Indeholder tilknyttede links

Sponsoreret indhold.

Jeg blev blitzet forleden. 10 meter fra byzonestop-skiltet. Jeg kørte 3 km/t for hurtigt. Og det koster mig 1000 kr. Det har jeg det overdrevent stramt med, hvis nogen skulle være i tvivl. Heldigvis havde jeg lagt præcis 1000 til side til et par støvler, som skal indløses den dag jeg kommer på fuldtid igen. Nu bliver det så betaling til Staten i stedet for. Overhovedet ikke det samme.

Men her er forslag til hvad man ellers kunne have brugt sine surt sammensparede til. Og ja, det er de støvler, jeg ville have hentet hjem.

Sammen med miinto.dk vil jeg gerne give én af jer mulighed for at vinde et gavekort på 250 kr. Til...tada miinto.dk

Det eneste det kræver er, at du klikker ind på miinto.dk og finder noget som du kunne være helt vild med, og smider et link i kommentarfeltet herunder. Nå ja, og hvis du også har brugt 1000 kr på noget tåbeligt i liga med fartbøder, så vil jeg enormt gerne også høre om det. Bare giv den gas (i kommentarfeltet - ikke på vejene, det er dyrt. Og farligt)

Arthur trækker en vinder på lørdag (den 18/) kl 12.00, når Asger snorker ude i vognen.

Det som adskiller Miinto.dk fra andre klassiske webshops er, at Miinto.dk skaber forbindelse mellem online kunder og over 200 danske fysiske tøjbutikker. Varerne kommer altså fra fysiske tøjbutikker landet over frem for et samlet lager. På den måde styrker man de lokale butikker, og man kan shoppe lokalt, uden af skulle udenfor i sneen eller regnen. Hvorfor handle udenlands, når den lokale tøjbutik kan levere den præcis samme vare til samme pris, og man dermed kan støtte op om de danske tøjbutikker? Det er lige som når man gerne vil købe danske agurker i stedet for de spanske. Eller have et æbletræ i baghaven i stedet for at købe dem der bliver fløjet ind.

Synes godt om

Kommentarer

TulleT
,
:-) Øv kommer vist for sent, men det er en dejlig planche du har lavet dér.
Mimi,
Can't wait for New Year, I am so excited!!!
www.happynewyearpics.com