Vild med fredag

Har i dag afværget potentiel kæmpe tøjkrise til næste weekend. Svært når man plejer at vrikke ned i et par stramme skinny jeans og tårnhøje stiletter, og danse derudaf med kold fadøl i hånden til de sædvanlige DM fester. I år er jeg mere til det erotisk buttede outfit, med - hvis det bliver vildt - et glas rødvin til hele aftenen. Havde heldigvis kjole med stretch. Og den passer, uden at syningerne i siden skriger om nåde. Næste skridt bliver at finde sko. Uden hæl. Mulige kandidater er mine bikerstøvler. Ser på det i morgen. Absolut ingen stresse herhjemme.

Ellers har jeg tryllet frem ny header til bloggen, og snorket i vandret stilling fra 12 til 14. Følte at det kørte ret godt i går, så skippede middagsdaten med dynen. Det straffede så hårdt, at jeg erklærede mig uarbejdsdygtig kl 18:30, og tilbragte således aftenen lidt ensomt. Arthur gjorde mig dog selskab, og hvis nogen havde taget billede af os, der i dobbeltsengen helt tæt i ske, så havde det dælme lignet idyl. På billedet havde man heller ikke kunne høre mig beordre ro og kontrol over hænder og fødder, der til tider flyver ret ukontrolleret rundt på 2 årig. Man havde heller ikke kunnet høre Arthur sige 'se stor neger', da Miss Jay tonede frem på skærmen i TopModel, og det er nok ret heldigt.

Men som I kan læse er det ret vildt ting der sker herhjemme i timerne mellem 9 og 15. Jeg får et kulturchok, når babyen kommer efter årsskiftet...Håber den er til hud-mod-hud og stille morgner.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer