Verden, hils på Asger!

Hils på Asger!

Lillebitte og lækker med modelmål 3270 g og 49 cm. Født på 3-4 presseveer, vikinge-style da jeg endnu engang ikke nåede at få nogle af de gode drugs. Nåede til gengæld at komme frem til fødestuen, hvilket også en en slags succes. Jeg indrømmer, at jeg en overgang tvivlede på det. Men Morten tilbagelagde strækningen 'Silkeborg-Viborg' med ny tidsrekord, og klokken 1 om natten, var vi heldigvis de eneste på vejen. Jeg glemte krystallerne, sorry, så kan ikke melde tilbage om de virker eller ej, men kan afslører at krystallen mod 'bristninger ved lynfødsler' var savnet. Til gengæld var min jordmoder helt cool og tilkaldte sy-lægen, der igen tilkaldte overlæge. Tak til dem. Og de var heldigvis også rundhåndet med smertelindring, så om ikke andet fik jeg gode drugs bagefter...samt tilladelse til overload af smertestillende her de første par uger.

Men det er helt ok. Min unge er nemlig ret lækker.

Vender tilbage, når jeg kan sidde ned igen i længere tid. I dag må jeg begynde at løfte forsigtigt på ham, og det er fedt. Han er lille og lodden. Og blød. Og øglet. Og vores. Og en lille kopi af Arthur.
Og ret glubsk. Det ved jeg ikke hvor han har fra...
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Maj-Britt
,
Tillykke, han er lækker.
Lone Sole,
Lone Sole,
Underlivet kæmper, men elsker at der er smertestillende tilstede... Og tak, han er en tro kopi af Arthur. De er virkelig ens!
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Lone Sole,
Tak Michal. Tror du han er noget for Nanna?
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Tak. Jeg er også helt på røven over ham. Og hold op han ligner Arthur, vi er åbenbart ret avlssikre 😃
solespointofview.wordpress.com
Helle
,
Tillykke med lækre Asger (som jeg ser er en lille bitte Arthur-kopi)! Glæder mig til at komme og holde og ae Håber underlivet overlever...
Line
,
Ummmm....smelter lige lidt igen ❤
Michal
,
Stort tillykke! Hvor er han lækker 😊 Knus fra Michal