Velkomme til nyt design og ny platform

Et voila! Efter lidt startvanskeligheder så er vi efterhånden flyttet helt ind i det nye design. Hvad syntes I?!

Jeg er selv - i al beskedenhed bevares - virkelig godt tilfreds, selvom det har sat min tekniske kunnen ret meget på prøve. Faktisk måtte jeg have fat i wordpress' hjælpelinie, der efter 18 timers venten, svarede at jeg havde gjort alt rigtigt. Det tager bare op til 72 timer for ændringerne er trådt i kraft hele vejen rundt på www. Jamen så er det jo alletiders, at jeg er tålmodigt anlagt. Men det skulle som sagt være på plads, om ikke andet så efter weekenden. Men giv mig lige et hint, hvis det fortsætter. Ligeledes kan jeg se, at hvis man læser med fra Bloglovin' så skal man trykke på 'læs original tekst/post' for at se det ordentligt, men eftersom min trafik mest kommer fra facebook, så klarer vi det nok, selvom det da irritere mig. Jeg finder muligvis løsning senere....

Jeg har selv rykket hele bloggen. 5 års arkiver. 650 indlæg og endnu flere kommentar. Indrømmer at jeg har svedt lidt undervejs (og bandet og krydset fingre og drukket kaffe!), men jeg er tilfreds med at vi alle sammen undgår bannerreklamer og lir som jeg ellers flirtede lidt med her, for det gider jeg ikke, og jeg er helt sikker på, at det gider I faktisk heller ikke.

Men smid lige et hej i kommentarfeltet, så jeg også ved at det virker.

- Og billederne af drengene er kun fordi jeg selv render rundt med hipsterspringvand og jogginheldragt. Selv ikke det mest instagramhypede filter kunne redde det.


Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Hej hej ❤❤💞💞💐🌸🌺🌷🙏
Michelle
,
Ihh hvor er her blevet fint 👍❤❤
Amalie
,
Det er bare blevet så godt! 👌❤
solespointofview
solespointofview,
Tak. Er simpelthen også så tilfreds 😃
nouw.com/solespointofview
JoSmi
,
Jeg er også med......