Ufærdige indlæg og alenetid med husets mindste

'Sne? ja masser. I hvert fald 8 cm i nat. Ja ikke vildt selvfølgelig. Men sne - Arthur, stop med at pryle sofaen med din underbukser - Øjne som Nordlyset? Ej det er da det mærkeligste at sige -

Jeg fandt denne ufærdige kladde herinde, som aldrig blev færdig og udgivet. Jeg er oprigtig i tvivl om, hvem og hvor der er øjne som Nordlys. Dog er jeg helt sikker på at Arthur er Arthur, da underbukser stadig er et oplagt våben i den krig, der jævnligt trækker spor igennem stuen herhjemme.

Bud modtages gerne. Også hvis I kan finde på en god historie, som kunne være sand.

Jeps. Så vild har vores weekend været. Eller. Vi har haft Asger som alenebarn, da Arthur incl underbukser) var sendt på feriekoloni i Hørning. Hold nu din mund, hvor er det nemt at have kun ét barn. Jeg er klar over ,at der i bloggens arkiver kan findes indtil flere beviser på, at jeg ikke mente præcis det sammen, da huset kun bestod af ét barn i alt. Men man bliver jo klogere. Men det er det. Nemt. Og Asger har tullet rundt og serveret kaf' og eee' til min højre fod, imens jeg har drukket rigtig kaffe og elsket ham helt vildt. Tænke hvis han også begyndte at sove. Sådan rigtigt. Så springer jeg muligvis i luften af kærlighed og ren låååve.
 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Karensole
,
Jeg kender tilfældigvis en som har sagt at der var nogen, som havde øjne som Nordlyset og de klareste polarstjerner.. Det er helt i orden at have sådanne øjne!
Line
,
Ummm lækker mås ❤
Øjne som nordlys? Bum bum har kun hørt om øjne så store som the kopper, møllehjul og Rundetårn. Men nordlys, ja flotte må de være