Torsdag - hvem gider fortælle solen at det er dag?

Det er forresten ikke ok, at solen i dag ikke gider stå op. Fuldstændig umuligt at vågne ordentlig når der er tusmørke alle steder. Og af alle dage har min mave bestemt sig for at kaffe ikke er sagen. Uden at spørge mig først, selvfølgelig. Vil bestemt mene at kaffe lige præcis i dag, vil være tiltrængt.

I går startede vi med lister over to-do angående deleværelse. Er vant til at klare det meste selv herhjemme, så jeg indrømmer at det er med en anelse utålmodighed, at jeg ikke endnu har både flyttet, malet, samlet og stillet an. Men med en mand, der har overbooking i kalenderen det meste af tiden, så sker ting ikke hen over en weekend. Hvilket aldrig er et egentligt problem normalt - jeg gør det jo bare selv. Derfor er sedlerne fra i går også en god start. Sådan til overblik og tidsforbrug. Og til en lille bitte smule budget. Tilbød heroisk selv at køre i IKEA (med Min intetanende Papa og hans trailer), og lister og Mortens MasterCard. Havde nær fået inddraget bilnøgle.

Vi har 2 dage i uge 48, hvor min mand med musklerne, ikke har andre planer. Der rykker vi. Mit bidrag er først og fremmest at heppe, ikke at føde eller stå i vejen. Og undlade tilråb med alt for gode råd.
Er svært når man er vokset op med en far der er tømre...

Og husk at der kan vindes børnesko lige her, hvis I har lyst.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Agnete Larsen
,
Mit forslag: HAPPY.
Mvh Agnete Larsen