Tips til juleønsker

Er det for tidligt at have trang til at synge højt med på Last Christmas? Har forsøgt at mindske alt for tidlig julehumør med stearinlys og kaffe. Og er godt nok i gang med at google 'julestel', med så længe det ikke er købt hjem, så er det vel mere i forberedelses-kategorien. Den 80 årige gamle dame, der bor dybest inde i mig, er vågnet op. For fuld udblæsning. Men det der stel med julepynt fra Royal Chp, det er da ok?

Og apropos jul og dermed også gaver. Til min fødselsdag ønskede jeg mig færdiglavet mad til fryseren. Og det kan jeg slet ikke anbefale nok! Svigermor Kirsten valgte at sætte ild under gryderne og finde det helt store spækbræt frem, og ankom til matriklen med frysetasker med lynlåse på overarbejde. Og leverede ren hjemmelavet kærlighed ned i kummefryseren. Og i weekenden kom hun gudhjælpemig med en ny omgang.
Skriv det på jeres ønskelister. Nu. Også selvom I ikke er velsignet med gourmetkokke i familien. Alle kan lave frikadeller. Eller købt et hel parti mou-supper. Eller de gode frysepizza'er fra Princip!
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Marina / cand.mor,
Tror godt nok, at min familie vil blinke med øjnene et par gange, hvis jeg skrev mad til fryseren på min ønskeseddel 😃 Men du er ikke alene i at glæde sig til jul - jeg er ved at skrive lange mentale lister over ønsker, juleaktiviteter, gaver der skal gives. Uh, kommer helt i stemning af bare at skrive det 😊
www.candmor.dk