Ting jeg ønsker mig

Hvis det stod til mig, boede der ikke hvide tallerkner i køkkenskuffen. Men nu hvor Prinsen forlanger at være med til at dække bord, tør jeg ikke slippe ham løs med Musica-stellet. Selvom jeg bestemt ikke er sart, så er der altså grænser. Trods alt. Især når de nu er udgået af produktion. (Seriøst Royal Cph, I lovede at de var kommet for at blive.) Men i dag. Lige for lidt siden fandt jeg erstatning for al det hvide. Godt Den Stærke Nordjyde ikke aner uråd. Og dem her, dem kan Prinsen ikke smadre.

Har brugte dagen sammen med Min Mutti. Og vi vovede os ned i Latiner kvarteret i Aarhus. Og der er virkelig lille fin perle af butik til børn (og deres mødre), med al det legetøj man gerne gider kigge på. Selv spredt ud over 60 m2 stue. Hver dag.

Og - nu tilbage til det hvide - der var præcis de tallerkner jeg gerne gider. De er fra omm design. Ja, dem der også fremstiller de fine plakater og babushka damer. Hvorfor jeg ikke har set dem før nu, aner jeg virkelig ikke. Men nu er de på ønskeliste til jul. På min.

Synes godt om

Kommentarer

joSmi
,
gode ting til ønskeseddel
line
,
Hvor er de fede