Ting, jeg burde have anskaffet mig allerede da Arthur kom til verden

Ting, jeg burde have anskaffet mig allerede da Arthur kom til verden. Og lige om de ting, som jeg ikke burde have anskaffet. Fordi man her i Runde 2.0 med en ny baby, hurtig bliver klar over, at man burde have investeret rigtigt første gang.

1. Leanderpuslepude. Vildt dyr, men den holder altså! Og så kan den få en tur under bruseren med barn, lort, tøj og det hele. Og den kan sprittes af. Edermame smart når man har mere end 1 unge der har racer-numse...

2. Bedsidecrib - eller sådan en lille seng, man kan have helt tæt på og som ikke kræver slangemenneskesmidighed at få arme ned i om natten, når man får 1000 gang skal fange sut, holde i hånd eller ae på babyen. Vi bliver straffen hver eneste nat lige for tiden, og vi er ikke enige om hvorvidt vi sover godt når babyen ligger i smørhullet. Min ryg er vild med det, min mand - knap så meget. Har været i BabySam i dag, og de besidder virkelig ingen skam i livet over deres priser. På alt.

3. Babyindsatsen til tripp trapp'en. Vi er vild med at have Asger med til bords. Og Asger er vild med at skide i den. Win win.

4. Body'er uden ærmer. Altså de der undertrøjeligende body'er. De virker under heldragterne. Uden at pose eller folde underligt. Det er win win for både mig og Asger.

5. Juno seng. Fordi den stadig giver mig våde drømme og er SÅ PÆN! (og dyr - for fanden den er dyr altså!)

6. Tørretumbler. Hold nu på den er god!

7. Pænt blødt tøj. Let's face it. Det er rarere at kravle rundt på gulvet, stå op om morgenen (uden at kigge i spejlet!) eller putte i sofaen, hvis man ikke føler sig som noget Katten ikke har gidet slå helt ihjel. Jeg shoppede denne gang ret voldsomt igennem på Zalando i deres blødere og mere behagelige afdeling. Comfort first.

8. Min vikle. Se mor, uden hænder. Ungen følger bare med, og så kan man iføre sig det 5 meter lange stykke stof hjemmefra, og bare hælde babyen ned i den, når man hurtigt skal handle, ned i byen og ikke gider pakke vogn sammen, på legepladsen, eller noget helt andet. Du bestemmer.

9. Snotsuger. Til at skaffe frie luftveje hos meget små mennesker, der ikke forstår at benytte lommetørklæder. Og som ikke kan trække vejret når de spiser, fordi alle luftindgange derved er blokkeret...
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Marina / cand.mor,
Hun må i hvert fald gerne vente, til vi liiige har sat nogle flere krydser på den to do-liste 😊

Ork, det er helt okay. Asger skal da bare putte hos dig, alt det han vil 😊 Tak for det, Lone. Det kan bestemt godt være, at jeg lige panikskriver til dig, hvis jeg ikke kan finde ud af at bruge den.
www.candmor.dk
Lone Sole,
Mon ikke hun kommer lige til tiden 😊 Asger er blevet så vild med viklen at jeg nok må trække tilbud om at låne den ind tilbage igen. Men jeg kommer stadig gerne og giver intro til at vikle sig ind i den.
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Argh, må for fanden snart få købt den vikle! Selvom jeg da virkelig regner med, at søs holder sig indedøre indtil aftalt ETA.
www.candmor.dk