Tid. Og masser af det.

Hep. Er stadig i Kbh. Har købt sen tid til toget. Med vilje. Så jeg kunne sidde og nippe kaffe og stirre ud i luften og nyde. Nyde at ingen forlanger vilde ting af mig.
Og jeg er vildt dårlig til det.
Har købt verdens største cappuccino. Fundet net opkobling. Smilt til andre med Æblet-udstyr og virkelig drømt om at jeg var sådan noget freelance med spændende opgaver. Og som lige havde været smut til spændende møde med kreative mennesker. Og nu ventede på tog hjem igen. Det sidste er rigtigt. Og kursus i Herlev var bestemt også spændende. Og besøg på neonatal afdeling hos Søde Lisbeth og bittesmå fiiiiiine tvillingedrenge var klart i top 3 over ting jeg gerne brugere tid på. Så det er ikke fordi turen har været spild. Jeg mangler nok bare noget. Jeg mangler måske bare ham, der har givet mig trangen til at sidde og stirre ud vindue. Typisk.

Brugte valgaften indhyllet i slumre tæppe med strikkeprojekt og Min Marie som selskab. Og hendes sambo Mette. Og de 2 ved så meget om politik og teorier og regler, at jeg nu er helt opdateret og virkelig parat til af stemme igen næste år. Det eneste de ikke kunne fortælle mig var, hvor jeg skulle sætte krydset. Dér er vi nemlig ret forskellige.

Og hvis jeg havde billede at fine lille Jeppe og Emil havde det siddet lige her.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Det fortjener klart gentagelse. Er sikker på Arthur vil elske de snobbede kopkager også:) og nej jeg hører sikkert bare ikke helt efter hvad du fortæller mig
solespointofview.wordpress.com
Marie
,
Tusind tak for besøget. Jeg nød dit selskab i fulde drag - og glæder mig til at gentage successen med cupcakes og thai-mad. Tag gerne ham, der får dig til at stirre med næste gang! Og hey, jeg kan sagtens fortælle, hvad du skal stemme, tror nærmere problemet er, at du ikke lytter ;o)
Helle,
Ind i maga og købe noget lækkert til dig selv!
klausholt.com
line
,
Nyd din alene tid. Sidst jeg tjekkede der var du da en ret hip blogger, så du er godt på vej
Kender godt følelsen af endelig at have tid til sig selv, hvorefter jeg så opdager hvor meget jeg egentlig savner dem derhjemme. Men fuck hvor ville jeg gerne være i dit sted lige nu