Stjerneform

Jeg bliver altid helt glad indvendigt, når andre også glædes over de lidt aparte aspekter.
I går havde Prinsen og jeg besøg af Yndlings Marie, der var hjemvendt fra Serbien efter seriøse studier i alt for lang tid. Vi er jo umenneskeligt bagud i både brunch- og forbudt impuls-shopping-i-alt-for-dyre-butikker-aftaler (HVEM er det, der oprigtigt har råd til at købe noget i de butikker?!). Men bedst som vi sidder der, fordybet i kaffekageorgie og udvekslende meninger om tunge emner omhandlende 'sæsonens neglelak', 'vi-skal-bare-være-tynde-psykose' og lidt lettere emner som 'pligtnummer til DM' og 'gruppeprøver', stritter babyboy ud til alle sider.
Herefter kommer kommentaren fra Yndlings Marie :'Se! Han bliver stjerneformet!'.
Indtil da havde jeg selv brugt betegnelsen 'DaVinci-form', men det er jo åbenlyst, at han faktisk mere korrekt bliver stjerneformet, hver gang han laver den manøvre. Og det gør han tit. Vist mest fordi han bliver forskrækket (og noget med lidt fjollet refleks). Men sjovt, det ser det altså ud. Og det er vi nu to der syntes!
Desværre hjælper det ikke på henholdsvis post-gravidform og post-udlandsopholdsform, så vi må i gang. I morgen. Eller i hvertfald i næste uge...

Dagens optur: MARIE!
Dagens nedtur: Gælder det danske sommervejr stadig?
  • kaffe

Synes godt om

Kommentarer