Status efter første uge som familie på 4

Asger runde i dag 1 uge. Sad kl 00.30 i nat og var lykkelig over at det ikke var nu, vandet tog turen, men at det hele blev overstået sidste uge. Selvom vi har været bevidstløst trætte, så foretrækker jeg anytime at have ham udenfor maveskindet.

Der er en del, der har spurgt til hvordan Arthur har modtaget husets 4 beboer. Og helt ærligt, så tog han det ikke så pænt. Overhovedet. Men vi har druknet ham i kærlighed, overbærenhed og masser af lyst til at spille ping-pong i stuen, og i nat sov han for første gang ordentligt, uden at kaste op, være hysterisk i tidsrummet 23 - 7 og uden at komme ind til os. Han var sågar medgørlig og godt selskab hele morgenen, og kom tussende med sove-page, kælepude og sut kl 7 ind i sofaen til mig og Asger. Og det er altså tophyggelig at sidde med mine 2 yndlingsmænd i morgenmørket, omringet af brugte suttebrikker, vattæpper, puder og iPad (ja, jeg er ikke for fin til bestikkelse af 2 årig, for at generobre min status som Superheltemor). Og vi skal nok landet godt ude på den anden side, det har bare været en noget sværere start end vi overhovedet havde forestilt os! Og det er sjovt nok ikke den mindste der har været et røvhul i forbindelse med at fucke vores nattesøvn op.

Og Asger? Han forlanger mad 2-3 gange i løbet af natten og er ellers ret taknemmelig. Det ændres sig, I know, men de nætter der er gået godt, skal man huske at være lykkelig over.

  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole
Lone Sole,
Ja jeg tænker også at det bare kræve lidt tid. Men hold op altså sådan en 2 årig trækker tænder ud 😊 vi er kommet dertil hvor han gerne vil give Asger sutten. Så vi nærmer os lidt.
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole
Lone Sole,
Tak. Jeg satser også på at det er en fase (det er alt vel? 😃). Havde bare fuldstændig glemt hvor træt man bliver...
solespointofview.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @lonesolee

Instagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesolee