Sover dine børn (heller) ikke om natten? Her er et tip!

Morten har surfet nettet tyndt for at finde det her, og helt ærligt så var jeg skeptisk (meget og højlydt). For når alt andet ikke kan holde ungerne i sengen, hvorfor skulle et ur med sol og stjerner så pludselig gøre en forskel? Well..... nu har vi haft det i 2 nætter, og selvom det ikke giver perfekt feedback for de store evidens baserede studier, så har de begge faktisk været i deres senge indtil kl 7. Sharp. Asger stod endda selv op i dag og trissede ind i vores seng.

Det er sådan et ur til børn, der viser om det er nat eller dag. Ja, hvis du nu læser med og tænker, at det kan man da sagtens vide uden illustrationer; bare vent, du bliver klogere på et tidspunkt. Ca omkring den tid, du får mennesker på under 1 meter i dit hjem, på den permanente måde.

Det findes lige her. Uret altså. Og hvis I prøver det, så skriv lige tilbage om det også er godt for jer.

Og det er selvfølgelig ikke, jeg gentager ikke, sponsoreret eller på nogen måde noget vi for penge for at sige. Bare så det er helt på plads.


Synes godt om

Kommentarer

Anita
,
fedt! virker det også den anden vej? Sofia på 3,5 vil ikke i seng for tiden (faktisk siden sommertidsweekenden) for “det er jo ikke nat endnu, mor!”
solespointofview
solespointofview,
Muligvis. Altså man kan jo tænde det, så det er nat og så skal man jo sove. Tror godt det kunne virke den vej også. Jeg hader sommer/vintertid.
nouw.com/solespointofview