Sommerferie sommerferie her er jeg

Hej Blog.
Det er så rart at være udenfor med vand og sand og golf-uden-restriktioner, så min Mor når slet ikke at blogge for tiden. Det kommer hun snart til igen. Det lover jeg. Indtil da har hun været med mig i Randers Regnskov. Med fritgående natur. Hun skreg kun én gang, da en abe sprang lige henover hovedet på hende. Så altså sjovt ud. Men jeg måtte ikke prøve, sagde hun.
I går var vi i Jyllands Park Zoo. Og klappede og aede på levende dyr med pels. Jeg fodrede også både lamaer og kæmpe køer med gigantiske horn med gulerødder. Min Mor var igen ikke helt vild med at mine små fingre skulle så tæt på andres tænder. Hun er lidt hys for tiden. Og spiser virkelig mange af de der trekantede is fra fryseren.
I morgen skal jeg på sygehuset. Og nogen skal se på klokkeværket uden ble. Igen. Men mor og far siger at det er sidste gang nu. Det håber jeg er rigtigt. Og så skal vi i sommerhus i Faaborg. Det skulle være lige så godt som Paradis selv. Et slags Narnia. Altså hvis man spørger Farmor og Farfar. Bare der er noget at grave i, så er jeg glad. Og is til mor.

Havd laver I i jeres ferie?
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
❤❤❤
Trekant is er også gode
Min ferie slutter desværre på søndag..men den har budt på løver,aber,frække næsehorn (ikke for små børn), film hygge,vand og badebassin og ikke mindst familehygge Glæd dig til
sommerhus,er sikker på du bliver røv dorkælet