skoledreng og madpakke-jomfru

Nå men, altså Arthur starter jo i SFO i morgen (indsæt her selv fuldstændig overrasket smiley, der mener at den først lige har født ham for et par uger siden...) og det betyder madpakke-tid. Noget som han klart ser mere frem til, end jeg gør. Ja, vi har lukreret på daginstitutioner med madordninger de sidste 6 år, og jeg kan kun anbefale det. Forstår intet, når nogle fravælger det. Men derfor har vi også været i REMA efter alt der kan pakket i den nyindkøbte madkasse. Igen, noget han klart syntes er markant federe end mig. Men altså jeg må oppe mig og stiller i aften kampklar til madpakke-making.

Og så tænkte jeg; hvad er the shit hos jer, der har skolebørn? Det er jo hele dagen vi snakker, og drengen fortærer noget der ligner 80000 kcal i de timer.... (ja skoledagen er fra 8-14 og jeg har klemt verdens største JA-hat på og messer 'de leger jo også ind i mellem... og forsøger ikke at syntes det er en virkelig lang dag).

Nå, men jeg tænker at vi lave en opdatering med tips og tricks.

ideer fra www

Valdemarsro Jeg er KÆMPE fan af hende!

Skolemælk over 400 opskrifter...noget må virker

Madmuffins fordi det virker nemt og de kan fryses

Madling.dk blog om mad og pakker. tjek det lige ud


billedet er lånt fra www.

Synes godt om

Kommentarer

Sabine Mørch
,
kender tankerne 😊 August startede dog i SFO 1.4 i en glidende overgang, som de gør her i kommunen. Jeg havde forberedt en masse ideer og været på diverse hjemmesider - og brugte laaaaang tid på madpakken ... for at ende med at det meste af madpakken kom med hjem igen.
Når jeg spurgte ham om årsagen, så ville han bare gerne have rugbrødsmadder og agurk, fordi han kunne spise det hurtigere og dermed hurtigere komme på legepladsen 😊 så det er vi endt med - rugbrødsmadder 😉 så varierer jeg lidt i frugtmadpakken.
Helle,
Det skal være hurtigt at spise!
Og så er det et hit, når der er mange små forskellige ting med - gerne i forskellige farver (og ja, det kan sagtens være en cherrytomat, en gulerod, agurk, lidt nødder osv).
Velkommen til madpakke-helvede! 😈
www.maskefabrikken.com