Siger hej til irriterende hoste

Hej Strubehoste. Du er da et sært irriterende bekendtskab.

Bedst som vi forsøger at ændre på Prinses søvnrytme, således baby gerne skulle smutte i seng før 23 (men dog stadig gerne sove til 8), støder vi på virkelig uforudsete forhindringer. I går morges vækkede lorteble Prinsen kl 6 - alt for tidligt. Og i morges lå der sølle lille søløve inde bag tremmerne 6:30. Nu er det også ved at være en uge siden sidste læge besøg, så jeg burde have set det komme. Det havde jeg bare ikke. Overhovedet.
Dog har jeg brugt det meste af natten på at lytte til snorkende og hostende baby. Men havde ikke tænkt i baner, hvor strubehoste indgik. Faktisk tænker man utroligt lidt kl 2 og 3 og 3:30 og 4 og 5. Alt for tidligt på døgnet til nogetsomhelst.

Og hvis Dommedag virkelig er nær, så skal den bare vide, at vi er nogle som er mødre. Og som på en god nat får 3 timers sammenhængende søvn. Og som har siddet med små feberhede væsner med blanke øjn. Og som har gået op og ned af gange med skrigende små uhyrer, der nægter at forstå almindelige forhandlinger om sengetider. Men som har skarpe klør og spidse tænder. Og spillet sten-saks-papir med os selv, om hvem der først ryger ud af vinduet. Os eller afkom.
Vi vil tåle tortur-forhør med søvnmangel og lyd-stress langt bedre end selv den bedst trænede Ranger-soldat. Any time.

... Der skal altså noget af en apokalypse til at ryste os ...

Synes godt om

Kommentarer