sejedrenge.dk - vind gavekort på 500 kr

Kender I sejedrenge.dk? De har en webshop her og en facebookside lige her, og jeg har fået lov til at sende et gavekort på 500 kr. i retning af en af jer derude. Ret fint, syntes jeg. Eneste krav er en kommentar herinde hvor du afslører din yndlingsfarve og hvor du sidst har set den. (Min er lige nu blå, hvilket jeg har malet vores badeværelsevægge i. Det kostede næsten en skilsmisse, men hold nu op jeg syntes det er pænt). Og hvis du smider et like på deres fb side, kan du få direkte besked, hvis du bliver den heldige. Jeg finder en vinder søndag den 24.5 kl 20:00 Hvis jeg skulle vælge, er her et par favoritter: Dueblå body med pegasusser her og leggins her Monster Bob t-shirt her - den gad jeg altså også godt selv have! Elefantdragt til efteråret her Og lige for en god ordens skyld:
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

NAM
,
Blå farve - ligesom forårshimlen
og Robini Regnjakke vil jeg elske at give mit barnebarn i fødselsdagsgave, så han er sikret til vores skovture
Line Broberg
,
Petroleumsblå som man kan finde i alle afskygninger i mit hjem. Tror desværre, min mand har opdaget det. Er begyndt at efterspørge flere farver. Heldigvis har han ikke opdaget, at det mig, der bestemmer. Også børnenes tøj
joSmi
,
jeg holder af normalt af grøn, men blå er altså ved at vinde lidt frem !
jeg synes UBAN elefantbluse simpelthen er noget af det sejeste jeg længe har set !
sasmik,
Jeg er vild med farven koral. Sidst jeg så farven var en lille køn pige i Netto der havde den sødeste koral farvet sløjfe i håret 😊 Min søn vil nok ikke blive glad for at blive klædt på i den farve 😉
fitgravid.wordpress.com
Stine Slott...
,
Pink.. Som er en af farverne på blomsterne på min taske og som også er en af farverne i en kjole Johanne har...
jmi
,
har kigget drengetøjsiden igennem igen igen og fundet rigtig meget lækkert tøj. Det vil jeg lige huske på næste gang jeg skal køre barselsgave !
Helle Skaaning
,
Grøn - som kan bryde meget af det lyserøde og lilla vi har en del af derhjemme (sådan er det når man får en pige først!)
Christina Sole
,
Hov sommerHAT
Christina Sole
,
Min yndlingsfarve er blå sidst set på min nye fine sommerkjole og den søde sommernat med blå bånd til ☺️❤️
esm
,
lyserød som de æbleblomster der lige nu står i fuld flor ved grøftekanten foran min have