Så er vi i gang

Var til jordmoder i går, og fik godkendt mave, mig selv og eksemplarisk lavt blodtryk.

Hun var selv mere gravid end mig, og vi blev enige om at Kostrådene og '30 minutters fysisk aktivitet' kun var vejledende.
Hun lovede desuden at man som 2. gangs fødende brister mindre end 1. gang. Og at de var i gang med at lære nye greb, der forhindre selvsamme. Til sidst lovede hun, at hvis det alligevel gik galt, så ville de tilkalde overlæge (fra systuen?) der har styr på syarbejde, hvis de var det mindste i tvivl. Og da jeg går efter at slå personlig tidsrekord, virker det fint med en plan til at mindske skaderne bagefter.
Hun mente også at det ville være fint, hvis vi ikke venter ret længe herhjemme, hvis vandet går. Faktisk syntes hun at vi skulle køre af sted, når vandet går. Og altså ikke vente 2-3 timer. Så jeg vil forsøge at undgå fredag eftermiddag, men sigte efter mere farbare veje omkring midnatstid.

I dag har verdens bedste Lillesøs også fødselsdag. Arthur synger 'urra urrrrra urrraaaaa' i hele stuen, og har åbenbart udviklet 6. sans for hvornår jeg filmer ham. Har derfor været helt umuligt at sende fødselsdagssangsvideo af sted til hende. Endnu. Ellers må hun få live-versionen i morgen.

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer