Regnskov og glad baby

Har været i Randers Regnskov. Planlagde efter at resten af Danmarks befolkning tog til turen til Den Blå Planet i stedet for. Havde næsten ret. I hvert fald kom resten af Jylland først efter vi var ved at være færdige.
Tog af sted med Camilla-Mor, John og Joey. Og alle var helt hemmeligt spændte på hvordan Prinsen, der ikke brilliere med at være hverken modig eller god til larm/ukendte lyde/mange mennesker, artede sig. Men han havde en fest. Og var et stort grin, der bravt forsøgte at æde lianer, tygge på blomster, der bestemt ikke bor på 'listen over spiselige planter' og slikke på glas ind til piratfisk. Han aede på røde slanger (ad-og-nej-du-må-ikke-slikke-på-den) og undlod at lave kæmpe lorteble (tak-helt-vildt-meget).
Og nu er han så overloaded med indtryk, at babyen, der aldrig misser en middagslur, har nægtet at lukke øjnene lige siden. Håber det er for at samle sammen til 12 timer i streg. Fra nu af.

Men jeg kan godt se at han er ved at være meget klar til dagpleje. Og at der kan være lang tid til 1. juni. Især hvis det skal sne lige indtil. Overvejer om han kan komme i deltidspasning.
- Eller om jeg kan.
  • bla bla

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Der er nemlig rigtig lang tid til. Troede at det ville passe perfekt. Lige indtil jeg fandt ud af hvor svært det egentligt er at underholde krudtugle-baby...
solespointofview.blogspot.dk
Marina / cand.mor,
1. juni? Puh, der er lang tid til... Krydser fingre for pasning - til en af jer i hvert fald.
www.candmor.blogspot.com