Overskud

Har sat NHØP på pc'en og morgen chiller med Prinsen. Skulle have haft besøg af Sundhedsplejerske. Hun holder øje med Prinsens hovedeomfang (jeg holder nu på, at det er arveligt betinget, da Nordjyden også har lidt af et hovede - pænt, selvfølgelig - men lidt stort). Men hun er ramt af september-forkølelse. Nu kunne jeg ellers diske op med virkelig morgenoverskud med stearinlys og hele balladen. Må gøres om igen i næste uge. Håber at der stadig er overskud så.

I går var vi her for at se Prinsens kommende dagpleje. Det bliver virkelig godt, og rart at man kan præge ens afkom så tidligt, at de endnu ikke kan protestere. Samtidig fik vi også reddet os en tirsdags-pasning, så Prinsen ikke hver tirsdag skal være aktiv bandbaby, men mere kan gemme kræfterne til koncerter og andre store arrangementer. Det bliver hans forældre glade for. Nu er han nemlig vågnet op til dåd og har gjort det lidt svært at være overskudsmusikere OG mor/far på samme tid.
I tirsdags kiggede Nemesis også lige forbi og forhindrede alle former for sammenspil til mig. Og det er altså bare sjovere at spille med, end at sidde med hysterisk baby, der pludselig opfører sig som én der aldrig har hørt høje lyde før...Det gør mit overskudsmor-job en anelse anstrengendeSynes godt om

Kommentarer