Om Lone Sole

Gift med Morten og mor til Arthur og Asger. Kan samtlige figurer på både Nick Jr. og Disney Junior, bare prøv mig. Desuden er jeg habil i superhelte og er i gang med at læse op på bilerne og al deres væsen. Jeg er drengemor med kæmpestort D, og er ikke bange for hverken fluesmækker-kamp eller at danse meget grimt til Onkel Reje.

Vi er ved at bygge hus i Silkeborg og bor lige nu i Eventyrdalen med masser af plads og fri leg. Vi glæder os til at starte forfra med have (løgn) og til at flytte igen (løgn) og til at komme på plads i huset-hvor-vi-ikke-skal-flytte-fra-igen (sandt).

Bloggen er min hule, hvor jeg læsser tankeskrald af og gør brug af meget lidt censur. Og du er helt sikkert ikke tjekket ind for at læse om nordisk minimalisme eller om det nyeste på catwalken - og hvis du er, så undrer du dig helt sikkert over plastik legetøjet og det massive opbud af bløde bukser.

Når jeg ikke blogger herhjemme hos mig selv, er jeg på gæstevisit som blogger hos Vores Børn. Jeg bliver glad og lykkelig, hvis du smider en kommentar og siger hej, hvis du lige kommer forbi. Eller bliv hængende i længere tid - der er plads til alle her. Kaffen må du desværre selv brygge, selvom jeg gerne installerede tassimo-kaffe-knap

Det er fedt hvis I læser med, og virkelig fedt hvis I ikke keder jer imens.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Kontakt:

Skriv til solespoint@gmail.com

Alt er velkommen i min indbakke. Ris, ros, gaveregn eller hvis du er for genert til at skrive i kommentarfeltet.

Samarbejde med bloggen? Hvis du har nogle gode ideer, så send mig en mail.

Billeder eller tekst må ikke bruges uden min tilladelse.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Kan derudover findes på instagram

under navnet @lonesolee og på facebook lige her

(og vi er også på snap'pen 'solespoint')

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Elsker elsker elsker din blog og dig reserve lillesøster ❤❤❤