Om babyer der ikke sover, og hvordan jeg igen har brug for rigtig kaffe

Kan I huske at jeg sagde noget om ikke at drikke kaffe, altså i den rene uforfalskede form med koffein? Det glemmer vi lige igen. Og jeg nævnte også en gang for et par uger siden noget med, at det mindste minimenneske tegnede til at blive én der sov godt om natten. Glem lige det også. Helt. Det var løgn.

Sætning 1 kan kun være gældende, hvis sætning 2 havde været sand. Og det er den ikke hvis babyen skriger hver 2. time hele natten. Sidder og ligner krøllet panda med helt sorte ringe omkring øjnene, og med hudløse bryster, tilsat galoperende brystbetændelse i venstre side. Og en penicillinkur, der burde kunne udrydde Ebola for det meste af Afrika, (hvis ikke det havde været en virus - klart nok). Babyen vil kun sove hvis den har kropskontakt med noget der kan producere mælk, og har derfor ligget og slikket mig på låret, øffet samtlige 5 kg helt op i min armhule, han har viklet sig, ufrivilligt, ind i nyvaskede krøller og han har ikke accepteret bare at holde i fast i min pegefinger. Ret angstprovokerende, når man er sådan en mor, der er kronisk bange for at babyen bliver kvalt under en dyne, stopper med at trække vejret, får maden galt i halsen eller bliver overset i et vendingsforsøg. Og jeg forstår ikke hvordan den i løbet af dagen sagtens kan sove i 3 stive timer uden at sulte ihjel, for så hele natten at skrige, så snart mit åndedræt bliver en anelse tungt.

Nogle ideer? Udover at udstationerer Mand og Baby på sofaen, og finde ørepropper frem?

[caption id="attachment_1828" align="aligncenter" width="660"]
I mangel på et passende billede med Asger sovende kilet op af mit højre bryst, giver jeg jer i stedet idyl af Arthur og Mormor.[/caption]
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer