Om at være voksen

Min pc havde pms i går. Og nægtede at udgive noget som helst. Derfor er nedenstående indlæg tanker fra for 24 timer siden. Til almen orientering kan jeg hurtigt afsløre at vores nat var ligeså ringe som jeg frygtede. Om det skyldes det ene eller andet, ved jeg virkelig ikke. Til gengæld sov han længe. Som i til 8:15. Hvor jeg vækkede ham.


Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var sådan en voksen, der sagde de rigtigt sætninger. For eksempel ville jeg gerne have sagt noget a la det her i dag:

'Jeg ved ikke om det er helt i orden at voksne mænd kommer listende ind bag børn i dagplejen og siger 'bøh'. Også selvom det bøh kun er tiltænkt deres eget afkom. Det er helt sikkert ikke alle på 2, der er vilde med det koncept, især hvis de i forvejen ikke er vilde med fremmede mænd.'

Og det er ikke fordi jeg kræver at andre forældre skal tage særlige hensyn eller liste omkring mit barn. Mere fordi jeg, siden Arthur blev hentet, har hørt sætningen 'mand .... bange... bøh...' Og fordi jeg er træt mor, der bruger latterligt lang tid om natten på at ae på fyr-med-mareridt. Og hvis jeg i nat bliver kaldt på, og hører 'mand - bang' nede fra tremmesengen, bliver jeg altså negativ.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Liselotte
,
Ej... Hvem gør da også sådan noget? Sikke dog en meget mærkelig mand. Stakkel prins Arthur ❤
Lone Sole,
Han er heldigvis færdig med at nævne det nu. Men det gjorde indtryk!
solespointofview.wordpress.com