...og så blev jeg bange...

Hej

Jeg er her endnu...

Til dem der ikke er med ovre på instagram, kan jeg fortælle at jeg har brugt de sidste par dage på at være indlagt. Med hjerteovervågning og hele udtrækket af elektroniske dippedutter. Men jeg er ok. Nu.

Det hele startede da jeg fik et ildebefindende en aften i sidste uge. Efter jeg var gået i seng. Pludselig kunne jeg mærke, at jeg blev virkelig dårlig; det hele summede og mit syn forsvandt delvist. Jeg kan huske at jeg nåede at tænkte 'jeg kan jo ikke ligge her og dø, med drengene sovende inde ved siden af..' Heldigvis kom jeg til mig selv hurtigt, og vi blev enige om lige at kontakte vagtlægen. Hun mente, at jeg havde hyperventileret, og at det ikke betød noget. Ok - jeg er jo ikke læge, så det var jo nok rigtigt nok. Mandag skete det igen. Samme tidspunkt, samme symptomer. Jeg begyndt altså at blive virkelig bange for at det faktisk betød noget, og kontakter min egen læge tirsdag morgen. Jeg får en tid fredag.

Senere tirsdag sidder jeg til møde og tænker, at jeg måske skulle køre forbi min læge på vej hjem. 5 minutter senere beslutter jeg mig for at tage et smut over på akutklinikken (fordel nr 1 ved at arbejde på et hospital) efter mødet. 5 minutter senere sortner det helt. Derfor kunne man se mig blive eskorteret over på akut af min chef, der beslutter at det må være det bedste sted for mig. Det mente dem på akut også og de indlægger mig uden at blinke.

Jeg er heldigvis udskrevet igen efter 1 1/2 døgn på 4 mandsstue, ingen søvn - men med virkelig god mad (ja ja det skal jeg jo skrive. Men det var det altså). De har ikke kunnet finde årsagen, men jeg er frikendt for både blodprop og hjerteflimmer. Thanks! Kun en enkelt gang bemærkede jeg, at de var nervøse for mig, for jeg blev holde fastende de første timer. Bagefter fik jeg forklaret, at hvis de havde været nød til at støde mig, så er det bedst uden mad i kroppen. Forståes. Jeg forstår. Shit.

Men jeg er ok.

Håber jeres uge har været markant mindre spændende.

Kys.

 

 

 

 

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Tak! Ja det er lidt af en omgang.
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Puh, sikke nogle dage. Godt de har sluppet dig igen. Fik instant kuldegysninger, da du skrev, at du blev holdt fastende. Virkelig træls erkende at gøre sig, mens man ligger der på stuen.

Rigtig god weekend til dig, Lone! Shit, det fortjener du.
www.candmor.dk