Nytår 2014

Det bedste der er sket i 2014?

Det er jo lidt for nemt at skrive begyndende familieforøgelse, ikk?! Og uden at det skal misforstås, for hold op jeg er både stolt og lykkelig, så er der bestemt tidspunkter i mit korte liv, hvor jeg har følt mig mere på toppen, og hvor både sexliv og det sociale generelt har været bedre. Men for at blive ved familie, så må den fine tatovering, som jeg i maj, endelig fik tegnet, være noget af det bedste der er sket i '14. Nu sidder den på mine tykke polstrede ribben (uden for strækmærke risikozone!), og minder mig om at jeg har verdens bedste søster. Og hun har én magen til.

Og hvad I har fundet spændende læsestof her i 2014? Tadaa...jeg har lavet en top 5 high-lights til de intresserede. De 5 topscorere er:

Top 5 i 2014

Strikkeopskrift på Verdens nemmeste babyvest

At vi bliver flere om den trange plads i vores 60'hus

At alle - selv fædre - kke lever evigt

En almindelig lørdag aften i Damm-huset

Artrhus første opklad

Vi overvejer Festen-og-Gæsten i morgen, men er i tvivl om hvorvidt der er nogle i Silkeborg eller omegn, der er lige så vilde efter Flødekartofler og chokomousse, som mig. Og som vil gå igen, når jeg er træt. Og mit minimumskrav er, at det involverer en ligesindede i 8-9 måned, der vil gøre sig lige så lidt godt i spagetti-stropper, stilletter og glimmer, som mig.
Men til gengæld har jeg bagt kransekage!
  • bla bla

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Tak for mange gode timer i 2014..
Det har været festligt,hyggeligt og underholdende...glæder mig til endnu flere gode stunder i 2015
Impulsiv pizza skal indføres lidt mere alvorligt og terrasse hygge med grill og