#Nouw30DayChallenge 2018

Well, jeg var faktisk i tvivl om hvorvidt jeg skulle sige ja til en runde #Nouw30DayChallenge igen. Sidste år blev det noget rod, og jeg fandt aldrig rigtig hverken en tråd eller opdagede nye sider af mit blogger-jeg., som det ellers så imponerende blev slået op som. I ved, som bloggere nu kan sminke sådan noget til.

MEN! I år og lige om snart, skal jeg faktisk til at starte som selvstændig. Og i den forbindelse er der jo mere end én ting, der skal styr på. Vi snakker moms (er det egentlig så vigtigt?) og SKAT (har hørt rygter om, at de mangler penge), men også mere interessante ting som indretning af min neglebiks; Nailed It!, hjemmeside og alt det sjove. Derudover skal jeg have hevet et certifikat hjem, så der kan komme styr på alle formaliaerne, teknikkerne og det nyeste indenfor klør. Morten har lovet at ligge hænder og negle (og tillid) til min eksamensdag. Vi snakker franske negle med forlængelser og det hele. Jeg lover det bliver godt!

Til det projekt kunne en 30 dages udfordring jo være meget passende. Så kan I komme med tilråb, heppe, give råd (gode og dårlige) og måske endda komme forbi til en gang kaffe og negle. Jeg lover at det bliver hyggeligt.

Det hele starter den 22. januar og slutter 20. februar.


#nouw30daychallenge #nouwoutfit #nouwblogger #nouwmommy #nouwinfluencer

http://nouw.com/nouw30daychallenge

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Hep hep hep...
solespointofview
solespointofview,
Tak tak tak 😃
nouw.com/solespointofview
Marina / cand.mor,
Sejt, glæder mig til at følge med på sidelinjen, og god idé med det som rød tråd til udfordringen.
www.candmor.dk
solespointofview
solespointofview,
Tak, ja der skal jo være mening med det, ellers bliver det ikke godt. Det lærte jeg sidste år. Og sådan en biks skal jo sættes ordentlig op anyway 😊 Jeg forventer gode råd fra din side af 😃
nouw.com/solespointofview
Marina / cand.mor,
Fra mig?? Om hvad dog? 🙈😄
www.candmor.dk
solespointofview
solespointofview,
Ja ok, det ved jeg ikke lige 😃 Noget æstetisk måske 😃
nouw.com/solespointofview
EmmaDitlevsen
EmmaDitlevsen,
jeg overvejer det også i år! havde du en dårlig oplevelse med det sidste år? glæder mig til at følge med. 😊
nouw.com/emmaditlevsen
solespointofview
solespointofview,
Nej oplevelsen i sig selv var faktisk fin nok, men jeg gik klart på kompromis med hvad der kom på bloggen, for at kunne udfylde dagene. Og det er der simpelthen ikke værd. Mine læsere er jo i princippet ligegalde med om jeg er med i en konkurrence eller ej. Så det kræver noget planlægning, erfarede jeg 😊 Og det er jo godt nok.
nouw.com/solespointofview