Navne til drenge. Ideer?

Forresten, hvordan har I det med navne?

Skal de helst ligge i top 10 på navnelisterne, eller skal de være selvopfundne?
Jeg kan se at mine 2 favoritter har fundet plads i top 30. Og at Arthur har sneget sig ind som nummer 43. Til gengæld er både Ebbe og Richard, som vi også har jongleret med, ikke i nærheden af top-noget-som-helst. Eller Elvis, som stadig ikke er inde i varmen hos 50 procent af os. Vi har ret mange efternavne, så det er kun 1 fornavn, vi er ude efter. Ingen bindestregsbørn hos os. Jeg vil gerne, at han har et navn, når vi kommer hjem med ham, planen er ikke at han skal hedde hverken Lillebror eller Babyen, når han er ude på den anden side af maveskindet. Hvilket minder mig om, at jeg aldrig har fået skrevet omkring min foragt for ord som 'Lillemanden' og 'Bebs', men helt ærligt, så er det det værste man kan kalde mine børn. Jeg kan ikke forklarer hvorfor, men jeg får trækninger, når jeg hører det. Ligesom 'mavse' og 'pattetår'. Stop det. Men i hvert fald, så krydser jeg fingre for, at han ligner én, der godt gider hedde det vi har tænkt på.
Vi var forresten 3 Loner i min folkeskoleklasse. Og jeg husker det som ret sjovt, at vi alle havde forældre, der ville være unikke i deres valg, og at vi derfor sad der, 3 med rottehaler og pinke skoletasker. I gymnasiet faldt 1 Lone fra, og 3 Liner stødte til. Hvis man fik sat sig rigtigt, gjorde det navneopråb til en remse der lød Line, Lone, Line, Lone, Line. Ja de små glæder, I ved.

Hvordan vælger I navne?
  • baby

Synes godt om

Kommentarer

Helle
,
Jeg syntes han skal hedde Voller
blondinemor,
Pattetår??! Gud et skrækkeligt ord! Nå, men Villum skulle have heddet Ditlev, men lignede bare en Villum da han kom ud. Det var relativt specielt da vi valgte det for fire år siden, men er mere og mere brugt. Laurits hedder Laurits fordi det kunne vi blive enige om 😉 Jeg var, og er, helt vild med navnet Viggo!
www.blondinemor.dk