Når jeg får lyst til at kramme ekstra meget på mine unger

Tidspunkter hvor jeg bliver opmærksom på, at verden ikke er lige fed at leve på alle steder, er for eksempel når jeg går forbi en af de mørkhårede drenge i børnehavne, der sidder i et hjørne og tegner. Han tegner nemlig høje, grå tomme huse og små bitte kors på jorden. Og hjerter. For ikke alle i familien nåede at flygte, da helvede brød løs.

Og så må Inger for min skyld spise kage til hun kaster op, men at fejre at det er blevet (endnu) svære at finde et nyt sted at kalde hjem, når det man kender er gået op i røg, bomber og ødelæggelse, det er så dårlig stil, at jeg mangler ord. Der er altså masser af plads på den her kugle, og så må vi rykke lidt sammen, hvis det brænder et sted.

Dagens opsang, sådan en helt standard onsdag, hvor vi har fået sat fliser op i badeværelserne, og min største bekymring er, om ungerne må gå på det nylagte skiffer i weekenden, og altså er så langt fra vejsidebomber, som man kan komme.

Synes godt om

Kommentarer

Marina / cand.mor,
Argh men for fa'en da også 😥 Det er barske oplevelser, alt for mange børn har været (og stadig bliver) udsat for. De har for alt i verden brug for et sted, hvor de kan føle sig trygge, og i nogle tilfælde kan det bare umuligt være i deres hjemland.
www.candmor.dk
solespointofview
solespointofview,
Ja det er helt forfærdeligt. Jeg får bare lyst til at tage dem alle sammen med hjem og kramme på dem til Verden bliver bedre.
nouw.com/solespointofview
Line
,
Avv det gør ondt helt ind i maven 😓
Tina,
Av hvor hårdt 😟 Men ja kender godt det der med at ville tage dem alle med hjem <3 Træls man ikke bare lige kan det..
fuldtidsmor.dk/
solespointofview
solespointofview,
Ja jeg krammer også lidt på dem, når de kommer forbi mig. Svært at gøre andet.
nouw.com/solespointofview