Når babyen bliver stor

Lad mig starte med at gøre det helt klart: jeg elsker (!) barsel. Jeg har suget al babyduft og bløde skinkeben ud af den her barsel, som var det min sidste. For det er det (jo det er!). Mit allersidste break fra livet derude, hvor der er deadlines, rigtige voksne uden gylp og med ordentligt tøj og mødetider og forventinger om rationel tankegang. Og selvom Asger har budt mig virkelig meget søvnmangel, så har jeg skamelsket vores univers herhjemme på gulvet med duplo, trommekøller, sutter og biler.

Imens mange andre har blæret sig med storebror stolthed over den hjembragte baby, og plastret instagram med søskendekærlighed, så har vi herhjemme haft et mere distanceret forhold drengene imellem. Arthur har brugt snart 1 helt år på at komme sig over det chokket, da det gik op for ham, at babyen ikke kunne spille fodbold. Ej heller kunne den gribe om en golfkølle, og da slet ikke hoppe i sengen. Faktisk kunne babyen ikke rigtig andet end at skrige (virkelig meget). Og når Arthur siger 'det bliver godt når han kan snakke, så han kan fortælle hvorfor han skriger', så elsker jeg han. For jeg ved, at han venter. Venter på, at Asger bliver en lillebror, som kan bruges ude på græsplænen.

Og her til morgen skete det. Ladies and Gentelmen! - de legede sammen. Uden piv. Uden panik. I kid you not. Asger sad i brio-gåvogn, og med Arthur som motor fløj de rundt om hjørnerne i køkkenet. Og jeg bad en stille bøn om, at vores ejendomsmægler finder et hus til os med mere plads. Måske noget nedlagt landbrug. Men jeg var også glad og lykkelig, for selvfølgelig bliver de bedste venner. De skal bare lige finde hinanden, og forventningsafstemme.

Nu starter mit mindste lillebitte afkom i vuggestue. Og imens jeg knuger mig (lidt for fast) til selvsamme, og ville ønske at vi altid skulle være sammen, så hopper Asger glad op i autostolen og glædessavler.

Han er ved at være klar. Så mangler vi bare mig...

[gallery ids="2338,2330,2334,2332,2333,2335,2336,2337,2244" type="square"]

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Jamen jeg forstår det ikke. Simpelthen. Men han er lillebitte stadigvæk 😃 str 74 herhjemme for en (snart) 1 årig er ikke så stort 😊
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Argh men det er da bare slet ikke til at forstå, at det lillebitte (engang 😉) menneske snart bliver vuggestuedreng.
www.candmor.dk