Når ammemafiaen slår til

Imens AmmeMafiaen lyncher mig over på Vores Børn, i anledningen af genoptrykt af 2 artikler med amning, så syntes jeg, at vi lige skal nyde et aftenbillede.

Og så vil jeg også lige tillade mig at mene noget om, at vi skal slappe lidt af. Kan simpelthen ikke passe at man ikke må dele noget med flasker, far/barn forhold, amning der kan gøre nas og andet som er babyrelateret, uden at der bliver kastet med skældsord. Slap nu af, altså!

Synes godt om

Kommentarer

Amalie
,
Åh jeg bliver så træt. Hvorfor kan folk ikke slappe af og snakke pænt? Vi skal blive bedre til bare at dele erfaringer og måder at gøre det der med børn uden at pege fingre og skælde ud. Stort set alle gør jo deres allerbedste og hvad de føler fungerer i deres familie - så skal vi ikke give hinanden en high-five og et klap på skulderen i stedet? Masser af kærlighed til dig ❤❤
solespointofview
solespointofview,
Jeg er så engin altså. Og man må forresten også amme lige så længe man har lyst. Det bestemmer man faktisk selv. Lige som med alt andet. Flere klap på skuldrene og mindre snak i krogene. Amen!
nouw.com/solespointofview
Helle
,
Som jeg skrev sidst den var oppe, handler det om at mærke efter og det er altså mor, det bedst kan mærke hvad det er bedst for både barn og mor selv (jaaaa hun skal også have det godt) jeg ville have elsket at amme, men det virkede ikke og jo mere stresset og frustreret jeg blev jo mere gjorde mit barn også. Stop med at dømme og hjælp hinanden og lær af hinanden.