Mødregruppe

Jeg dumpede ned i verdens bedste mødregruppe da jeg fik Arthur. Og jeg savner helt vildt de lange onsdage, hvor vi sad og inhalerede kaffe og diskuterede emner som uopnåelig søvn, sex - og mangel på samme, lort i bleer - og mangel på samme., og hvad man nu ellers vender af vigtigt emner. Imens vores babyer rullede rundt på gulvet i et mekka af tæpper og dimser, og spytboblesavlede begejstret over solstråler på gulvet. (Jeg husker det som idyl. Klar fortrængning af virkelighed på højde med 'fødsler slet ikke gør ondt' og 'så slemt er søvnmangel da ikke'.

Men nu har den første født igen. Og den næste gør det når som helst. Faktisk er 4/5 af os i gang med at skulle starte heeeelt forfra med en baby. Igen. Og 4/5 af os er enten sygemeldte eller på rigtig barsel. Derfor er der kaffe og hvidt brød kl 10, i en stue fyldt med al den plastik, som vi forsagede aldrig skulle ramme vores matrikel, men som alle nu alligevel har i bunker. Og jeg har glattet krøllerne ud og er klar.

  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Ja det er nemlig fantastisk. Og hold op det var en dejlig tid. Nød den klart alt for lidt øv med din gruppe. Det betyder bare så meget at man falder i hak. Vi er vildt forskellige. Men alligevel virker det bare.
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Aj, hvor fantastisk! Savner også vores MG-mandage. Pt. er 3 af 6 gravide. Et par stykker mere følger nok trop.
www.candmor.dk
Majasol,
Det lyder både rart og hyggeligt! Jeg havnede desværre i den anden gruppe, hvor ingen fungerede godt sammen. Det lyder fantastisk, at nogle bare falder i hak og fortsat holder ved. Det kunne jeg godt tænke mig, at vi havde gjort i min daværende mødregruppe.
majasol.dk
kaffeogt,
Det lyder virkeligt hyggeligt! God fornøjelse
www.kaffeogt.dk