Mandags morgentanker

Nå, det her sygemelding. Det er jo ikke noget jeg har nævnt specielt meget. Måske fordi jeg ikke er helt vildt stolt af det. Jeg mener, graviditet er jo ikke en sygdom, vel? Det smitter ikke, det er faktisk helt naturligt. Og derfor er det svært ikke at føle sig både sart og hysterisk, når man må kaste håndklædet i ringen og trække stikket. I uge 6. 32 uger to go. Shit. Men. Det var ikke rigtigt noget valg. Fra min første terminsscanning og til fuldtidssyg, gik der 1 uge. Samtidig havde jeg kollega der valsedes igennem dagen og som først en present fik nævn, at hun forresten var gravid. Sådan ca halvvejs igennem. Satme svært ikke at være hende den virkelig svage, der ikke engang kan køre de 3 km til arbejde uden at kaste op, vralte op ad trapper med helt løst bækken og med blikket stift rettet mod wc skilt. Også virkelig svært ikke at have dårlig samvittighed på størrelse med Fyn, over at have haft seksuel omgang med egen mand. Og derefter erklære sig uarbejdsdygtig de næste 8 måneder. Selvfølgelig var det planlagt (altså de 2 streger, ikke sygemeldingen!), men at der skulle gå ca 9 minutter fra beslutningen var taget, til der skete noget. Dét tog røven på os. Igen. Troede ærlig talt ikke at det kunne ske 2 gang i træk. Nogen herhjemme har dog noteret sig det. Just in case jeg skulle gå hen og glemme det. Igen. Nogen herhjemme har også filmet bevismateriale over, hvor ringen jeg er om morgenen. Just in case jeg skulle gå hen og glemme det. Igen.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Marie
,
Kys!
Lone Sole,
Jeg ringer asap! En Mesias til bækken, det er dét jeg skal have. Tak. Og fedt at hun virker.
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Det er altid svært at komme med et come-back til dem der fyrer 'det er jo ikke en sygdom' af. For de har jo ret. Men hvis jeg nu havde det sådan her, uden at være gravid. Så var jeg helt sikkert syg! Og havde det været en mand, der havde haft det sådan, SÅ....! JA det er nok derfor det ikke er dem, der føder børn 😉
Jeg har efterhånden vænnet mig til tanken. Og så tuller jeg rundt herhjemme og glæder mig til at få egen krop tilbage. Og en baby. For søren da, sådan en lille én! Det gider jeg gerne.
solespointofview.wordpress.com
Helle
,
Og den største forståelse herfra!
Du skal i øvrigt lige have en henvisning af din læge til fysioterapi for bækkenet. Og så skal du bestille tid hos Birgit Hørup, Charlottehøj Fysioterapi i Aarhus. Hun er Jesus indenfor bækkensmerter. Har været der for første gang i dag og tænker: Hende gad jeg godt have kendt for tre graviditeter siden.... Do it. Nu.
Kys!
kaffeogt,
åh, jeg forstår dig sgu godt. Men man kan og skal bare ikke sammenligne graviditeter. Det er sgu mærkeligt, at nogle skal kaste op og have løst bækken, mens andre ingen gener har. Men når det nu engang er sådan, så skal de, der har det skidt, sgu da også have mulighed for at klare sig. Men som sagt, så forstår jeg dig godt. For der er altid nogen, der ikke forstår og derfor heller ikke respekterer, og derfor føler du dig flov. Men det er ikke din skyld. Smid bekymringerne væk, for ingen er i tvivl om, at det er langt federe at passe sit job og hygge sig med kolleger, end at have et raslende bækken og konstant kvalme. <3
www.kaffeogt.dk
taburetten,
Øv hvor er det bare mega røvsurt at du skal have det så skidt. Håber du får det bedre undervejs! kæmpe krammer herfra
taburetten.wordpress.com
Lone Sole,
Ja det er mega skidt! Var også dårlig med Arthur, men dog ikke helt SÅ dårlig! Tak
solespointofview.wordpress.com