Mad!blog

Efter de indledende manøvrer fik jeg mulighed for at give bud på indlæg til bloggen.
Her var bud nr. 1.

Blog 1
Jeg er lige fylde 25 år og har i den anledning haft en god undskyldning for at lege med frugtfarve, lagkagebunde og sprøjtepose. Og selvom jeg har øvet mig rigtig godt og qua mit arbejde vil mene, at jeg har nogenlunde styr på den basale viden omkring sprøjteposens anatomi og humør, lykkedes det virkelig dårligt. Billeder findes derfor ikke. Men frugtfarve og lagkage - det har jeg krammet på!
Som noget nyt ville jeg prøve nye varianter af creme og andet fyld og havde derfor gennem insider viden fra en kvinde, der har lavet verdens bedste bryllupskage hørt, at toblerone i flødeskum skulle være noget nær det bedste, man kan udsætte sine smagsløg for.
Altså havde jeg en plan.
Man tager 1 stk. stavblender og 100 g pyramideformet chokolade, giver sin kæreste høreværn på og går friskt i gang. Som bonusinfo kan det anbefales, at chokoladen er helt kold, ellers bliver det til en meget klumpet, men dog solid masse i bunden af skålen, som er svær af fordele - og svær at få ud af sin stavblender. Pisk derfor fløden først…
Jeg havde valgt at bruge færdigkøbte (der er ikke noget galt i at gøre det nemt) chokoladebunde, hvilket var virkelig perfekt til tobleronefløden. Til topping havde jeg nogle dage forinden syltet grape- og appelsinskiver, der fint kunne sidde som fikse, bløde springere hele vejen rundt.
Husk at duppe dem med papir inden, ellers oversvømmer de kagen.
Som supplement til den meget brune lagkage med chokolade og chokolade, fik jeg fremtryllet en pink lagkage med hjemmesyltet skovbærmarmelade. Super nemt og osende overskudsagtigt at kunne præsentere foran svigerforældre. Det var også denne ellers meget fine lagkage, der måtte lide under mine manglende evner udi håndtering af sprøjtepose. Faktisk så meget at min far fik fnist sin kaffe helt galt i halsen, da den kom på bordet. Og han er ellers utrolig rummelig.
Dagens optur: pink glasur - også i håret.
Dagens nedtur: Opvaskemaskine der strejker.

 

 

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer