Lykke. Eller hvordan min dag har været dejlig.

Har brugt 1 time på at trisse op og ned at vejen i selskab med Prinsen og en rød scooter. Vi har samlet kogler, peget på fugle, sagt piiip pip PIP, talt biler. Og sagt hej til mennesker der af Prinsen pt sorteres i følgende 3 kategorier: Mor, Pige og Far. Jeg har enevælde i førstnævnte, alle af hunkøn bor i den midterste og alle mænd incl. Nordjyden er i sidstnævnte.
Og jeg har inhaleret forår og været lykkelig. For alt. Måske især for ham der konsekvent styrede scooter ind i mit højre ben. Men som også lod mig opleve foråret igennem små mørke øjn, der gerne ville dele ALT med mig. Derfor er jakkelomme nu også stresset over mængden af natur, kogle og blade, den er blevet præsenteret for.

Jeg besøgte Dejligt Stine og Lillebitte fiiiine Johanne i dag. Som selvfølgelig slet ikke var så lillebitte, men i forhold til det jeg har hoppende rundt herhjemme, så var hun bare en lille håndfuld. Johanne altså. Jeg bar ikke forelsket rundt på Stine, selvom det var fristende. Og jeg er sikker på, at Prinsen senere udlåner scooter. Og deler kogler. Og biller.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

line
,
Altid fantastisk at opleve verden igennem et barns øjne