Løøøøøørdag

Jamen hvad lavede hun sidste år og forrige år og for flere år siden på lige præcis denne her dag, tænker du måske? Ihvertfald har Facebook en klar ide om, at jeg rigtig gerne vil vide hvordan mit liv så ud hinsides babyer, flytninger og nogle gange også inden Morten samlede den fuldeste lady op i baren, for en del år siden efterhånden.
Jeg kan derfor se at Christina og jeg har årsdag, at jeg er en mean motherfucker til havearbejde og eller udlicitering af selvsamme, og at mine ernæringsassistentkollegaer heller ikke dengang var imponeret over mine køkkenskills. Selvom jeg faktisk rocker der det sandwich ret godt.
Igår smed jeg de sidste 30 kg noter ud, der i disse dage runder 10 år. Det føles ret tomt, selvom jeg virkelig ikke har kigget en eneste gang i dem, siden jeg afleverede min bachelor. Ak ja, måske man skulle have læst den der kandidat alligevel.

Lige nu sidder den hotte fyr fra baren i kø til SKAT, Arthur er jægerpilot med ninjaer, Asger æder en tusch og jeg indhalerer mokka. Lørdag kunne godt blive helt ok.

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
❤❤❤
Marlene
,
:-D
Marlene
,
Der er noget særligt over noter...!
TanjaBananja
,
Facebook time loop ftw. Det er så vildt at man har været på et socialt medie så længe.....
TulleT
,
Æder en tusch 😃 hehe det er vist ikke helt sundt.