LEGO vingummier - opskrift og gode links

Indeholder tilknyttede links
'Hvorfor findes der ikke vingummisuppe, Mummy? Prøv lige at søge på det. SESESESESE LEGO VINGUMMIER!!!'

Og således blev vores søndag kickstartet.

Jeg har søgt på www og fundet opskrift, hvor man betaler (ufatteligt meget) for legoforme til fødevarer og på youtube og lært hvordan man laver vingummi. Og så har jeg samlet det hele her, da jeg tænker at jeg umuligt kan være den eneste, der har afkom der bliver opstemt af alt med LEGO.

Hvordan det så er i virkeligheden, spørger du? Se, det vides først, når posten arriverer med remedierne. Indtil da -Stay tuned!


Opskrift på spislige LEGO klodser:

Det skal du bruge:

  • 1 boks med Jell-O med den valgte smag.
  • En halv dl lys glykose-sirup
  • 2 pakker pulver-gelatine uden smag
  • 1 dl meget koldt vand
  • LEGO-insterningebakke. Købes i LEGO shop. Lad vær med at gå på E-bay, de er helt sikkert ikke fødevaregodkendt, dem der snakker kinesisk.

Sådan gør du:

  1. Opløse glykose-siruppen helt i det kolde vand i en kold gryde. Tilsæt herefter gelatine og Jell-O - gryden skal stadig ikke være på varmen. Sørg for, at både gelatine og Jell-O er helt opløst før du tænder for komfuret ved medium-lav varme.
  2. Lad massen opvarme i 5-10 minutter. Rør rundt undervejs.
  3. Tag derefter massen af varmen og afskum den. Hæld den på en lille flaske som gør det muligt at fordele massen fint i hver enkelt lille form.
  4. Hvis du vil bygge med dine klodser, når de er færdige, skal du have lavet en bagside med LEGO-huller - det gør du ved at placere en reel LEGO-plade ovenpå din form med vingummi-massen. Vent nu 6 timer til det er størknet og du kan nyde de lækreste hjemmelavede LEGO-vingummier.

Her fortæller youtube hvordan man gør:

  • opskrift

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Ummm yummy yummy
Stine
,
Hvad gør man ikke for de unger... 😍😍
Line
,
ejjjjj det er lex! For den da vi skal i gang med vingummifremstillingen her hjemme nu