Kunsten at snorke i kor

Ok, har fuldstændig glemt hvordan det her natteroderi er. Kan pludselig helt klart huske hvorfor jeg syntes at amning ikke var sagen sidst. Der er jo ingen chance for lige at snyde sig i seng, og overlade sidste måltid til Morten. Eller den sidste natamning/flaske for den sags skyld. Kan godt afsløre at vi på et tidspunkt indfører flaske, om ikke andet så i weekenden om natten. Også selvom der bliver argumenteret meget imod hos min bedre halvdel.

Men derudover går det fint, Asger er en taknemmelig baby, der på trods af utrolig lighed med Arthur udseendes mæssigt, overhovedet ikke er som sin storebror. Han er for eksempel helt vild med hud-mod-hud. Og hvis han kan komme til det, så er det at snorke med korslagte arme hen over mine bryster verdens bedste ting. Og når man er en lille baby på 13 dage, så er det helt ok. Han er knap så vild med at ligge alene, og jeg begynder at forstå dem, der i løbet af deres barsel udvikler virkelig lange arme. Jeg fattede intet af det sidste barsel, men det begynder at give mening nu. Må google tør-shampoo, og øve mig i at håndtere kaffemaskinen med kun én hånd. Og bede til at det bliver bedre med tiden. Det er jo både helt fantastisk og ganske frygteligt at der findes et lille bitte menneske, der i så høj grad forlanger kropskontakt. Helt tiden. Døgnet rundt. Jeg har opgivet at sove med ham. Tør simpelthen ikke, da jeg sover virkelig tungt, med eller uden baby i armhulen. Og det er altså uholdbart, når ungen kun er en 3 kgs flæskesteg. Morten er til gengæld helt fantastisk til den disciplin. Derfor er det også ham, der får kastet vågen baby i hovedet kl 5 om morgenen, når jeg har brugt 1 time på at amme og stadig ikke kan få ro på ham. Så kan de snorke sammen helt tæt, imens jeg knalder brikker big time i den anden side af dobbeltsengen.

Men jeg kan overhovedet ikke huske hvornår jeg sidst sov igennem en helt nat - og kan overhovedet ikke overskue at det heller ikke kommer til at ske foreløbigt. Heller ikke selvom jeg virkelig elsker at være en familie på 4.
  • baby

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Jeg overvejer det bestem også. Har en manduca bæresele fra Arthur som jeg aldrig fik brugt. Må lige have støvet den af
solespointofview.wordpress.com
Michal
,
Hvad med en slynge/bæresele? Jeg har en strækvikle som godt nok er lidt besværlig at få på - tilgengæld er der 100% (ej måske 90%) bevægelighed til mor da baby har god støtte til nakken! Du kan jo skrive hvis det var noget 😉
Line
,
Tror jeg har noget tørshampoo hvis det er
Ej kan godt huske det, det trækker lidt tænder ud..