Kom nu, Mommy...!

Har brugt dagen i Leo's Legeland. Sammen med virkelig få andre mennekser. Troede ellers at folk var begyndt at trække indenfor i skyggen, men hey! Det var virkelig fedt at have det hele næsten i fred. Og da jeg indtog egen massefylde i lyserød champagne i går aftes, så var det fint at decibellene var under 80. Hele tiden. Og at mit afkom kunne løbe uforstyrret rundt, uden at blive fanget i et baghold af større drenge eller komme i klemme mellem engagerede forældre fanget i klatrerebene. Ja, det er sket. Nej det var ikke mig. Ha!

Og af legeland der vil jeg mene at Leo's på en dag, hvor det der ikke var kø til hverken WC, kaffe, slush ice eller rutsjebaner ligger på en klar 10'er. Især fordi der var storsmilende personale og helt vildt rent! Over det hele. Ingen gamle pomfritter i hjørnerne eller udefinerbare objekter i boldbadet. Dét holder. Kan faktisk være ubeskriveligt klamt sådan et sted.

Jeg blev færdig med min negletekniker uddannelse i går. Derfor den massive mængde champagne og cosmopolitans (for ja, mine faste håndmodeller føder enten børn eller er på ferie, så jeg kom lidt på arbejde med fremmede hænder. Så må man gerne gå et par gange i baren efterfølgende). Morten havde inviteret til VM finale grillfest. Og hele hytten var fuld af børn og mennesker og duften af grill.

Jo, igår kunne skam noget!

Synes godt om

Kommentarer