Jeg har være utro

Jeg har en indrømmelse...jeg har været jer lidt utro. Sådan i det skjulte. Over hos en anden bloggerplatform. Og jeg skammer mig lidt, men jeg havde bare sådan håbet at det ville blive godt, så vi kunne komme lidt mere ud. Og se andre mennesker også. Samtidig med at vi selvfølgelig stadig havde hinanden. Bare med et nyt design, hos en ny udbyder.

Men helt ærligt, så var der simpelthen for meget bling bling og bannerreklamer og jeg skal komme efter jer skal jeg! Og det kunne jeg jo godt fornemme at vi ikke gider. Sådan i det lange løb. Og tak til dem, der testede det af og var ærlige. Det dur jo ikke hvis I som læsere hele tiden skal klikke julemænd og kaffe og sengetøj og andet lir væk, for at kunne læse teksten.

Og I skal bare vide at jeres kommentarers og likes og jeres mails og beskeder gør en forskel for mig.

God onsdag til jer alle sammen.
 
  • blog

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole
Lone Sole,
Ja det lød godt. Men det så ikke godt ud. Det kræver ihvertfald et andet setup. Måske senere.
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor
Marina / cand.mor,
Så forståeligt! Lidt ekstra lommepenge i form af bannerindtjening ville bestemt lune herhjemme, men jeg værdsætter bare mit reklamefri (bortset lige fra et lille billede) univers så meget.

Been there, done that 😊
www.candmor.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @lonesolee

Instagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesolee