Jeg har være utro

Jeg har en indrømmelse...jeg har været jer lidt utro. Sådan i det skjulte. Over hos en anden bloggerplatform. Og jeg skammer mig lidt, men jeg havde bare sådan håbet at det ville blive godt, så vi kunne komme lidt mere ud. Og se andre mennesker også. Samtidig med at vi selvfølgelig stadig havde hinanden. Bare med et nyt design, hos en ny udbyder.

Men helt ærligt, så var der simpelthen for meget bling bling og bannerreklamer og jeg skal komme efter jer skal jeg! Og det kunne jeg jo godt fornemme at vi ikke gider. Sådan i det lange løb. Og tak til dem, der testede det af og var ærlige. Det dur jo ikke hvis I som læsere hele tiden skal klikke julemænd og kaffe og sengetøj og andet lir væk, for at kunne læse teksten.

Og I skal bare vide at jeres kommentarers og likes og jeres mails og beskeder gør en forskel for mig.

God onsdag til jer alle sammen.
 
  • blog

Synes godt om

Kommentarer

Marina / cand.mor,
Haha, det lyder som det helt rigtige at gøre 😃
www.candmor.dk
Lone Sole,
jamen det kan de, men jeg får simpelthen for lidt ud af det. Og designet var også ret stift at danse med, selvom jeg syntes at jeg er ret godt kørende ud i design efterhånden. Må jeg forslå at vi lavet et netværk, der kun går ud på at drikke asti, selvsponsoreret, engang i mellem 😊
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
BD kan virkelig nogle ting, og jeg har også været fristet, men ja, prisen i form af de bannerreklamer vil jeg bare ikke selv betale...
www.candmor.dk
Lone Sole,
Jeg glemmer hvert år (!) at jeg har sat den til at sne hver december og tak! Det her er også så fint lige nu syntes jeg.
solespointofview.wordpress.com
Amalie
,
Det er så fint det design du har lavet her!❤ Og hey, sejt med sneen på billedet
Lone Sole,
Ja det lød godt. Men det så ikke godt ud. Det kræver ihvertfald et andet setup. Måske senere.
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Så forståeligt! Lidt ekstra lommepenge i form af bannerindtjening ville bestemt lune herhjemme, men jeg værdsætter bare mit reklamefri (bortset lige fra et lille billede) univers så meget.

Been there, done that 😊
www.candmor.dk