Instagram på bloggen. Fordi mine fingre er for tykke til iPhone

@nurseschultz spurgte om jeg ville være med i '10 ting om mig', ovre på instagram. Det vil jeg jo gerne, men helt ærlig så er mine fingre ikke længere helt med på at skrive lange sætninger på iPhone. Dertil er de for tykke. Så jeg rykkede det herover. I er velkomne til at skrive '10 ting om jer' i kommentarfeltet. Ja, mindre kan selvfølgelig også gøre det.

1.
Jeg ville ønske at jeg fik flere komplimenter, når jeg lignede mig selv, og ikke kun høstede dem på stribe, når jeg vejer 20 kg for meget, har vand i hele kroppen og de sorteste render under øjnene. Medmindre jeg rent faktisk ser bedre ud nu - og det håber jeg virkelig ikke. Glæder mig til igen at have afslappet forhold til øvelser-på-gulv, hud-mod-hud med Morten, og til at det igen er muligt at samle brio-togbane uden at stønne højere end dårlig tysk B-pornofilm, i mens jeg skuler til den 2 årige balletfyr i strømpebukser, der danser forbi med skinner og tog i hænderne.

2.
Jeg vil i skrivende stund ønske, at jeg råbte mindre af Arthur, og er glad for at det heldigvis snart går over. Både mit og hans svingende humør. Vi er en brandfarlig cocktail for tiden. Heldigvis kan vi stadig holde om hinanden bagefter. Ser med gru frem til teenager-tiden.

3.
Jeg ville gerne have 3 børn. Indtil jeg blev gravid for 2. gang. Nu er 2 faktisk også et fint tal. Og jeg krydser fingre for at babyen kommer godt ud i god behold.

4.
Jeg har aldrig fanget konceptet med reality TV. Dog har jeg set samtlige afsnit af TopModel.
En hurtig psykoanalyse vil muligvis vise, at jeg derfor ønsker mig lange tynde ben, og medfølgende superhurtigt stofskifte og fotogen krop, mere end jeg ønsker at blive knaldet af noget solariebrændt på en gård langt ude på Fyn eller danse nøgen på Ibitza. Ja eller at blive dum mor som 12 årig eller lade andre voksne mennesker ødelægge mit liv på en øde ø iført lændeklæde. Hvis man nu vil lade tv'et skabe ens image.

Og så lige de sidste 6 i juletema:

5.
Er det allerede den 21.?

6.
1.juledag er hellig. Og jeg er meget imod at skulle lave andet end at gå rundt i blødt tøj og spise rester.

7.
Jeg har engang for efterhånden virkelig lang tid siden selv holdt Jul med en kæreste. Faktisk var vi midt i et brud, men åbenbart tænkte jeg, at det kunne reddes ved at holde Jul sammen. Med hele familien på begge sider. Jeg kan derfor sagtens diske op med hele Julemenuen, hvis jeg skal. Håber dog at det bliver mindre akavet og mere afslappet næste gang jeg gør det...

8.
Jeg er typen der ønsker mig umaterielle gerninger. For eksempel hjælp til at ligge alle fliserne om, i indkørslen. Eller at få bygget pergola i haven. Eller oprydning af kaos i garagen. Og en smertefri hurtig ukompliceret fødsel. Og fred i verden, nu vi er i gang.

9.
Har erfaret at Arthur bliver ligeså glad for et puzzlespil fra Søstrene Grene, som hvis det er fra de dyre 'mødre med overskud og god smag's websider. Vigtig og økonomisk viden.

10.
Jeg forstår ikke dem der kører land og rige rund i alle juledagene - og efterfølgende beklager sig helt vildt over at julen er stressende. Så lad være. Vi forsøgte første år at nå alt og gøre alle glade. Og lovede efterfølgende os selv aldrig mere at skulle efterleve alle traditioner og frokoster. Siden har vores jul være lige som vi gider dem. Med meget få faste aftaler, og masser af tid til lige det vi har lyst til (og arbejde...).

I år er det første jul uden Farfar Erik. Og det gør ondt. Og jeg ville ønske at jeg kunne overtage noget af al den sorg, som bor under huden på hans allernærmeste. Derfor er det i år Kirsten og Morten der bestemmer hvordan julen bliver, hvem der er med og hvorhenne. Og hvis de havde insisteret på lejrbål i haven og overnatning i telt, så havde jeg gjort det. For alt der kan lette sorgen bare lidt, og alt der kan gøre juledag bedre og nemmere, det er jeg med på. Det er ikke mine behov eller ønsker, der kommer i første række.
Heldigvis var de mere til indendørs hygge og bløde madrasser. Og jeg har lige om lidt lavet konfekt. Og vil virkelig forsøge ikke at omsætte det hele til ammedepoter inden den 24.12.

God Jul.

Ja de er fra sidste år. Sneen gider jo ikke lege med i år.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Åhhh...kæmpe julekram til dig og dine to(tre) mænd.. ❤❤❤