Inspiration til små superhelte #2

Inspiration til drengeværelse.

Nå, men jeg forsætter i drengeværelsesstilen.

Herhjemme bor der ikke en Krusemynthe-Mathilde eller Lauge-Gustav der kun tegner på papir og altid har rent hvidt tøj på og beder pænt om ting. Herhjemme bor der (rigtige) børn, der leger med tingene og roder og piller og bygger bunker og...ja - er børn. Derfor leder jeg efter inspiration til gode løsninger og noget der kan bruges i det virkelige liv.

Affiliate link: Verner Panton Kids ChairReolsystemet her er smart, og jeg er ret vild med det indbyggede skrivebord. Tænker IKEA har noget ligende. Arthur begynder at se frem til både at skrive og bygge med små lego'er, uden at Asger altid er med på sidelinien. Lige nu har vi 2 etager med værelser nede og stue/køkken/legeværelse oppe. Vi bygger et 1 plans hus, hvor værelserne er nemmere at gå ind på, uden at være helt afskåret fra resten af flokken. Derfor vil jeg også rigtig gerne lave 2 gode værelser. Og de bliver ikke instagramidyl eller pænt hvidt i hvidt eller farveskalasorteret. Men hvem vil ikke gerne have Verner Panton stolen? Også i børnestørrelse.

Til Asger vil jeg gerne lave en kasse-væg, hvor han kan sætte alle sine små dimser ind i. Trævarefabrikken og Søstrene Grene har haft nogle fine(og nogle gange Rema og Netto). Han er en læsefyr, der dimser med små figurer, bamser og biler. Asger er stadig en bette én, så jeg tror IKEAs ide med skuffer og bord i et passer perfekt til hans små ben. Og så er der plads til duplo i skufferne, og det kan holde til diskodans på bordet. Hvilket godt kunne være et krav til hans møbler generelt.

Apropos opbevaring, så er her en sjov løsning til bamser. Asger har virkelig mange (og han ønsker sig ikke flere). Den gamle colakasse (vintage er vel det rigtige ord?) må simpelthen kunne skaffes i en af alle de genbrugsguldsbutikker i Silkeborg. Til overpris, bevares, men lad os nu forhandle om det.

Kommoderne fra IKEA (ja vi er vilde med de svenskere) burde være ret lige til at male, og hylden med Superman under er også en fin detalje.Og se så lige den her farvekombi. Arthur snakker om rødt værelse (nå, ja og pink og guld og diamant, men jeg holder fast på rødt som kompromis). Jeg har en plan om at lave en farvet bund i 1 meters højde hele vejen rundt på væggene. Så må vi se hvad Asgers farve bliver, men Captain America kunne sagtens være et bud.

I mens leder jeg videre på gode fif til et lille, men godt kontor.

Synes godt om

Kommentarer

TinaMaria
,
Dejlig inspiration. Tak.