Hvorfor Arthur gerne må få andre interesser

...end et sportsgren hvor man øjensynlig er i livsfare hvis man bliver strejfet af lufttrykket fra et andet menneske. Og hvor du det ene sekund er ved at dø i ren smerte over et fiktivt lårbensbrud, for i næste øjeblik at fare op for at vise hvor uretfærdig det er, at ingen tror på dig. Og hvor du må kalde alle andre for så grimme ord, at det kan høres ud gennem tv'et flere tusind kilometer væk.

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke helt er nede med fodbold eller syntes at det er da shit at børn vokser op med forbilleder, der lyver, snyder, opfører sig som 2 årig i trodsalderen (hej til morgenkaos over at der ikke må spilles iPad ovenpå havregryn) og som til enhver tid vil påstå, at de er sparket ned, selvom det gentagende gange vises på storskærm, at modstanderen ikke var i nærheden af det sarte bentøj.
Jeg forSTÅR det ikke.

Og ja, selvfølgelig er det en grov generalisering.

Men nu hvor VM er malet med den helt store pensel ud over medierne, bliver jeg kun bekræftet i, at Arthur gerne må finde noget andet at gå til. En sportsgren der uddanner rigtige mænd f.eks.

Forslag modtages gerne.

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

line
,
Golf er ikke et skidt valg..
Gynmastik (og nej det er ikke kun for bøsser) det giver en god og spændstig krop

Gi kart, han kunne jo blive den nye Tom Kristensen og så alligevel det er jo en farlig sport..