Hvordan jeg skal drikke så meget kaffe de næste 8 dage

Siger hej til 8 dages ferie. Fra nu af. Halleluja.

Og har absolut ingen planer. Eller. Jo, men de synger mest over temaet 'kaffe', 'middagslur' 'bad-hver-dag' og den vilde 'mulig opstart på projekt-stram-krop-kom-tilbage'.

Altså giver det fin mening at jeg torsdag fylder det pinke lyn op med Mormor og Mor og Moster og banker på Tante Gittes dør. Hvor der er lovet Brunch. Har til gengæld lovet at kreere iskaffe til hele selskabet. Helt fair deal faktisk. Er ude i eksperimenter med kondenseret mælk.

Det giver også helt god mening, at jeg ikke har spurgt Min Papa om muligt samarbejde udi tapetsering af bryggers. Se der mangler jeg stadig, at Min Lidt Stædige Nordjyde syntes at ide med skov-væg er alletiders. Og det er derfra finansiering kommer. Ahem...Men som sagt 8 dage er lang tid.

Og der er også lige 3 bandprøver, 1 koncert og 1 besøg på Gastronomisk Institut der skal presses ind. Kan vist lige klare det. Ellers skal jeg nok bede om hjælp.
Min ferie bliver god ved mig.
... Skrid Nemesis ...

Og hvorfor jeg pludselig har så meget fri? Faktisk skulle vi have været i fly på vej til Israel med Farmor Kirsten og Farfar Erik. Men da Kristen kun lige har sat spæde dun på hovedet, besluttede vi alle at vente med længere ture (selvom hun er virkelig virkelig sej - jeg ville dø af kemo. Indiskutabelt). I stedet går turen senere til Skallerup Klit. Og det er heller ikke sådan at kimse ad.

Synes godt om

Kommentarer

line
,
Uhh nyd det, nyd det....
Det er sådan en velfortjent ferie..
joSmi
,
rigtig god ferie - skal nok spille temmelig meget i samme tidsrum ellers passede jeg gerne prinsen........