hun troede at det var alt for svært, men du gætter aldrig hvad hun derefter gjorde

Undskyld overskriften, men jeg kunne simpelthen ikke lade være.

Jeg har forsøgt at undgå det; indlægget med regnskab. Men! Nu sker det. For det er simpelthen så svært at komme udenom, alt med tal, moms, skat, løn, budget og, ja I ved, alt det kedelige.

Til Christine og Kaspers bryllup i november, kom vi helt tilfældigt til at sidde ved siden af Pernille ( gommens søster), der lever af at hjælpe selvstændige igang med tal og excel. Og jeg så det straks som et tegn sendt fra himlen om, at jeg bare skulle give den gas med min ide om negle (Morten; not so much). Pernille er ret sej, og hun har et kursus i regnskab der hedder 'Regnskabsninja-metoden'. Det siger sig selv at jeg ikke så mig tilbage, men bare klikkede 'køb' og downloaded alles.

Hun holder til lige her, og jeg kan kun anbefale det. Alt har været nemt.

Mit næste problem er, hvordan jeg holder styr på mit regnskab. Det skal være noget hvor jeg kan sende fakturaer, holde styr på købs- og salgsmoms og alt andet med tal. Og der er en del om buddet, og der er fordele og ulemper ved dem alle (som der jo oftest er). Jeg har kogt det ned til e-conomic.dk og dinero.dk. Begge har gratis versioner, så de kan prøves af uden at man sælger sin sjæl helt. Selvom jeg skal love for, at de allesammen virkelig virkelig virkelig gerne vil give speciale price og kimer én ned.

Hvilket bringer mig videre til Arthurs nye måde at tjene lommepenge på; han tager telefonen når endnu en sagesløs sælger ringer, og så snakker han bare deru' a! Om ninjago og 12-tabellen og lego og Zorro, indtil de giver op og lægger på igen. Effektivt.

Synes godt om

Kommentarer

Stine
,
fremtidens bedst tjente penge.. 👍🏻😂😂🤣🤣
Line
,
Sådan Arthur...