Højbed haves

Har fået højbede. Og Min Stærke Nordjyden har selv produceret dem. Og dem der kender os, ved at dét dælme er stort. Ikke at han er analfabet udi håndarbejde. Kan faktisk både skifte ledning i lamper, sætte hylder lige op og samle IKEA. Der er bare ret sjældent tid til det. Da nogen skal tjene penge til det her cirkus.
Derfor er det verdens største kærlighedserklæring, der nu står ude i min køkkenhave. Og i næste weekend laver han dælem en til. Jamen jeg er lykkelig.
Vejen til højbed var, tro mod vores vanlige held, tålmodighedsprøve der krævede tur(e) til Silvan og en enkelt afstikker til tanken for at fylde brændstof på kædesav. Men jeg elsker dem! Og jeg er sikker på at NU bliver jeg sej til det her have-hejs. Alle siger at højbede er både godt og nemt. Begge dele tiltaler mig.

 

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Tak!:-) de er altså mere funktionelle end kønne. Mit net strejkede men på facebook ligger der beviser. De er virkelig simple. 2 planker høj og med stolper i siderne. Easypeasy. Håber din have også snart bliver opgraderet med den slags 😊
solespointofview.wordpress.com
line
,
Han er sku sej
Frk. Struds,
Tillykke! 😊

Billeddokumentation? Ønsker mig nemlig selv højbede, så jeg søger al den inspiration, jeg kan få.
frkstruds.blogspot.dk/