Hej kaffe.

Sendte Prinsen i dagpleje i dag. Og tog til Aarhus og inhalerede kaffe på Sigfred's for at nyde freden. Og tog hjem igen og snorkede 3 timer væk. Ubeskrivelig skønt. Og tiltrængt. Nordjyden har feberrystet sig igennem natten, men Prinsen har for første gang i 2 uger kun kaldet på sin mor én gang. Halleluja. 14 dage mere og jeg har indhentet søvnunderskud, der ellers er galoperet så meget i forvejen, at det virker umuligt at indfange.

Og ja, selvfølgelig var det da hårdere dengang han var lillebitte og skreg tit og ofte. Men der var jeg i træning jo. Det er jeg altså ikke mere. Overhovedet. Og er forresten heller ikke på barsel længere. Kæmpe forskel, hvis nogen tvivler. Og mødetid kl 6:30 er stadig bare virkelig tidligt, når man har danses hen over duplo, plastikbolde og biler, iført vandglas, sutter og sorte rander under øjnene hele natten.

Men som et friske indput kommer der her helt tilfældig samtale fra min kantine-kasse-vagt på en helt tilfældig dag. Nogle gange kan læger godt være sjove. Eller utålmodige og spydige - vælg selv.

Dame, der skal betale for sin mad, (Vi har vej-selv-system. Ligesom med vej-selv-slik.Nemt.) fremsiger spidst: 'Dét var godt nok dyrt'
Mig. Træt: 'Ja?'
Dame: 'ja 51 kr?'
Mig: 'du har heldigvis selv valgt portionsstørrelse..'
Dame: 'så mange penge ved jeg ikke om jeg har...'
Overlæge. Lige bag hende i køen. Muligvis også træt. :'Så kunne du have giftet dig noget bedre...'

 

Følg Sole’s point på BlogLovin’ her
Følg Sole’s point på Instagram her
Følg Sole’s point på Facebook her

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer